Küldetésünk

Az ICF Magyarországi Tagozata Jószolgálati Csapatának küldetése, hogy Magyarországon belül, az ICF küldetését és kereteit szem előtt tartva, magas értékű, a hazai ICF coachok felajánlásán alapuló, jelentős piaci értéket képviselő coaching szolgáltatással támogasson nemes és társadalmilag hasznos célokért tevékenykedő szervezeteket, amelyek más módon nem juthatnának hozzá ehhez a fejlesztési formához.

Önkéntes közösségünk összetartó ereje a hit a coaching erejében, valamint abban, hogy a coaching élményének mind szélesebb körben való megtapasztalása a hazai társadalom és gazdaság egésze számára értéket teremt, pozitív változás hoz, s egyben elősegíti a coaching kultúra hosszú távú fejlődését is

Az ICF-ről

A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF), a világ legnagyobb coach szakmai szervezete 1995-ben alakult, mára 70 országban több mint 140 tagozata, 30 ezer tagja van és mintegy 22 ezer coach szerzett már nemzetközi akkreditációt. Az ICF célja, hogy építse, támogassa és megőrizze a coaching szakma integritását magasszintű etikai sztenderdjei, független akkreditációs rendszere és az egész világot átfogó, akkreditált coach-hálózat kiépítése útján. Az ICF Magyar Tagozata 2008-ban alakult, jelenleg több mint 150 taggal a régió egyik legnagyobb tagszervezete.