Az ICF tagjaként a professzionálisan képzett coachok nemzetközi közösségéhez tartozhatsz, az  ICF márka használatával pedig nő a szakmai hitelességed.

Tagságod által lehetőséged van globális szinten

Az ICF számtalan eszközt és támogatást nyújt neked coaching kerriered építésében

Az ICF küldetése, hogy fejlessze a coaching szakmát, gondoskodjon a coachok számára fontos támogatásról és eszközökről,  a tagok pedig  fókuszálhatnak az ügyfeleikre, és arra, hogy jobbá tegyék a világot, mert ez számít igazán.

Örömünkre szolgál, ha csatlakozol szakmai szervezetünkhöz!

1. Csatlakozásod az ICF világszervezetébe történő belépéssel kezdődik:

Ezt a www.coachfederation.org oldalon keresztül tudod megtenni. Személyes adataid frissen tartásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az ICF Magyar Tagozata havi körlevéllel el tudjon érni, és információkhoz juss eseményeinkről, munkánkról.

Tagdíj:

Az éves tagdíj 245 dollár. (Részleteket lásd alul az időarányos tagdíjaknál)

Az ICF tagdíj évente kerül számlázásra, és az összes tagság lejár a következő év március 31.-én. Havi vagy negyedévenkénti fizetési lehetőség nincs. Az új ICF tagságok időarányosan kerülnek elszámolásra, attól függően, ki melyik napon csatlakozott az ICF-hez. Például a januári, februári és márciusi tagságdíjak tartalmazzák az időarányos összeget az érvényes tagsági évre, valamint a következő évi tagsági díjat.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy vonatkozik rád az ICF etikai kódexe (ami tiltja, hogy nem valós coaching képzettséggel bárkit megtévesszünk). Az ICF fenntartja a jogát, hogy bármikor átvizsgálja a tagok coaching képzésének óraszámait, vagy az akkreditáció bizonyítékát az adott coach képző programnál vagy iskolánál.

Hasznos tanácsok az online jelentkezéssel kapcsolatban

Akik előnyben részesítik a papíron történő jelentkezést, itt letölthetik a PDF formátumú jelentkezési lapot.Kérjük, tölts ki és küldd vissza az ICF-nek faxon keresztül.

Időarányos tagsági díj információk

2020. december

$81.67

2020. március 31

2. Belépés az ICF Magyar Tagozat Egyesületbe:

Ahhoz, hogy Magyarországon is létezhessen ez a szakmai közösség – azaz tagjaink lehessenek, konferenciát, rendezvényt, klubot szervezhessünk, termet bérelhessünk, pályázatot hirdethessünk, díjakat oszthassunk – hivatalos jogi személyiséggel kell rendelkeznünk. Ezért a hatályos magyar törvényeknek megfelelően ICF Magyar Tagozata Egyesülete néven vagyunk bejegyezve civil szervezetként.

A fenntartható, hosszú távon működéshez és közös szakmai céljaink megvalósításához minden tagunk egyesületi tagságára szükség van. Ezért javasoljuk, kérjük, hogy lépj be az Egyesületbe.

Tagdíj

A 2020-as egyesületi tagdíj összege 10 000 Ft, mely a naptári évre szól, és számos előnyhöz, kedvezményhez juttat:

Néhány fontos információ a tagságról:

Csatlakozás az ICF Magyar Tagozata csoportokhoz a  közösségi média felületein:

Várunk sok szeretettel! Építsük együtt a hazai coaching minőséget szakmai szervezetünkön keresztül!