Következő események

feb
25.

A szupervíziót gyakran a leghatékonyabb szakmai kompetenciafejlesztő és mentálhigiénés egészségmegőrző munkamódként mutatják be.

Mar
19.

Mindannyian képesek vagyunk beszélni és hallgatni is, de az aktív hallgatásról azt gondolom, hogy nem mindannyian vagyunk egyformán képesek rá és szinte művészetnek tartom.

Mar
27.

Csoportok, Csapatok, Közösségek

ápr
11.

A szerződéskötés során alapozzuk meg azt az eredményt, amire az ülés vagy a folyamat végén jutni fogunk

03.

Hatásos kérdezéstechnika kompetencia - „Felfedezésre, belátásra, elköteleződésre vagy cselekvésre serkentő kérdéseket tesz fel.”

12.

Mit teszünk azért, hogy az ügyfél számára leghasznosabb tanulás, legmélyebb transzformáció létrejöhessen?

Előző események

feb
07.

A célunk az, hogy egységes, közös alapokat tegyünk le a mentoringszereppel és -folyamattal kapcsolatban.

jan
24.

Őszinte kíváncsisággal várlak Titeket a következő csoportos szupervízión!

jan
18.

Idén is megtartjuk érvényes tisztújító közgyűlésünket, amelyre minden tagunkat szeretettel várunk, 2019. január 18-án 18.30-kor a szokott helyünkön, a MOM Kultúrális Központban. A 2019-es elnökség megválasztásán túl sor kerül majd a 2018-as események, eredmények bemutatására, és a 2019-es tervek körvonalazására.

dec
13.
29.

Az, hogy mindkét fél számára sikeres lesz-e a találkozásuk, alapvetően a kettejük közötti kommunikáción múlik.

22.

Szeretettel várlak Benneteket egy csoportos coaching szupervízióra!

08.

„Polaritások – Ellentétek” – Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak.

07.
25.

Egy megoldás-orientált szemléletű szupervízióra invitállak benneteket!

18.

Miként támogatja a coachot az etikus működése?