ICF Ép Testben Ép Coach
10. szülinapi vállalásaink részeként az ICF Magyar Tagozat / ICF Hungarian Chapterfelkérésre 10 coach küldött magáról szelfit/képet sportolás előtt, közben, után...

Coachként szorgalmasan képezzük magunkat szakmailag, gondoskodunk magunkról szupervízióban, sőt, mi is járunk coachhoz.


Sokszor a test szerepe valóban arra van korlátozva, hogy tartsa az okos fejet egy székben ülve, vagy hogy elvigye egyik helyről a másikra. És igen, sokszor úgy is utalunk rá, hogy „a testünk” – az ott, nyaktól lefelé. Mintha a fej tulajdona lenne. Csak hát „a testünk” mi magunk vagyunk a fejünkkel együtt. Akciót csak a kettő együtt tud létrehozni, mi, egészként tudjuk végrehajtani. A „fej” önmagában csak okoskodik.

 

  • Ügyfeleinket akcióra, elmozdulásra sarkalljuk, de mit teszünk mi magunk ezért?
  • Hogyan mutatunk példát ebben?
  • Mit teszünk úgy igazán 'magunkért'?

Mert azt nemcsak magunkért tesszük, hanem a családunkért, a barátainkért és igen, az ügyfeleinkért is. 
Mert így vagyunk hitelesek.

Mert hogyan ösztönözzük a környezetünket cselekvésre, ha mi magunk nem cselekszünk?

 

10. szülinapi vállalásaink részeként az ICF Magyar Tagozat / ICF Hungarian Chapterfelkérésre 10 coach küldött magáról szelfit/képet sportolás előtt, közben, után...

 

És hogy ne csak rögzítve legyen az akció, ez a képsorozat a megnyitása annak a programsorozatnak, amivel az ICF Magyar Tagozat készül nektek, veletek: közös kirándulás, kültéri szupervízió, közös futás -- akinek van még ötlete az együtt mozdulásra, vagy már tudja, hogy jönne, csinálná, az jelezze bátran, csináljuk együtt!

 

Hajrá, mozdulj, és ne feledd, ép testben ép coach!

Jelentkezz a kommunikacio@coachfederation.hu e-mail címen!

 

Csetneki Csaba képe
Szerző: Csetneki Csaba
“Coachként abban támogatlak, hogy vedd kezedbe életed vezetését, és hozd ki magadból a maximumot vagy még annál is többet.” Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) szinten akkreditált coach - üzleti edző és tréner vagyok. Vállalkozókkal, üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.