Vad Ágnes

Vad Ágnes vagyok. A Test és Lélek Aktivátora, Kvalifikált Business Coach, Marketing Szakértő és mindegyben Társ, Anya és Nő. Küldetésem inspirálni, motiválni másokat, feltárni és aktivizálni belső energiájukat, előhívni tettrekészségüket. Több mint 15 éve dolgozom multinacionális környezetben marketing területen és több mint 10 éves vezető tapasztalattal rendelkezem.

17 év multinacionális vállalatoknál
10+ év vezetési tapasztalat
20+ ország és megismert kultúra
35+ fős nemzetközi csapatok vezetése
2 nemzetközi szakember díj

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

2017-től Kvalifikált Business Coach, egyéni vállalkozó

• Coaching tapasztalat: Hewlett Packard Enterprise (felsővezetés); Iron Corporation (középvezetés)
  • Honlap: www.vadagnes.coach

2007-től napjainkig: National Instruments Hungary Kft - Szakmai rendezvényvezető, EMEIA (Europe, Middle East, India and Africa)
A több mint 35 főből álló szakmai rendezvényszervező csapat coaching szemléletű vezetése (toborzás, kiválasztás, teljesítmény-menedzsment, tehetség-gondozás)

• Az éves regionális szakmai rendezvényterv összeállítása és a teljes költségvetés menedzselése
  • A munkafolyamatok, munkaterhelés egyenletes elosztása
  • A rendezvények eredményeinek mérése és az eredmények prezentálása a felső vezetés felé
  • Funkcionális szervezeti modellbe történő átalakulásban való aktív részvétel (szervezetfejlesztés)

Eredmények: Zéró fluktuáció; A globális rendezvénystratégia létrehozásában való kiemelkedő részvétel;

2000-2007-ig: Mettler Toledo Kft - Marketingvezető

• A marketingrészleg felépítése, a stratégia és a teljes marketingterv kialakítása és kivitelezése
  • Minden médiatevékenység kivitelezése (hirdetésszervezés, szakmai cikkek írása, PR-kampányok, digitális és direkt marketingkampányok kivitelezése, szakmai rendezvényszervezés)
  • Adatbázis építése és gondozása
  • Vevői elégedettségi kérdőívek tervezése és kivitelezése

Eredmények: A teljes magyarországi marketingtevékenység sikeres kialakítása az alapoktól kezdődően (korábban nem volt marketingrészleg)

Kompetenciák:

• Erős stratégiai személet és a jövőre vonatkozó képzelőerő racionális, adatokon alapuló döntéshozatallal társítva
  • A legjobbra, kiválóra való folyamatos törekvés nagy megvalósítási energiával, ugyanakkor rugalmas, változásokat figyelembe vevő karakter
  • ’Tulajdonosi szemlélet’ és kiemelkedő felelősségtudat
  • Soha véget nem érő kíváncsiság a dolgok miért-je iránt
  • Őszinteség, transzparencia és empátia

Gallup erősségek: Stratéga, Teljesítmény-orientáltság, Kiválóságra-törekvés, Tudatosság, Jövőbemutató készség

• 2017 Coach Akadémia: ICF által akkreditált üzleti/business coach diploma
  • 2001-2003 Modern Üzletágak Tudományos Főiskolája, Budapest / Marketingvezető-Szakértő
  • 1996- 2000 Szegedi Tudományegyetem, Élelmiszeripari Főiskola Kar – Vállalkozó menedzser-mérnök, Marketing szakirány / BSC diploma

Publikációk

Fontos még rólam tudni, hogy

Szeretem az embereket. Hiszek bennük. Megérzem és meglátom az erősségeiket. Mélyen hiszem azt, hogy minden ember képes fejlődésre. Hiszem azt is, hogy a lehető legnagyobb fejlődést, a lehető legnagyobb teljesítményt egy szerető, támogató környezetben tudja elérni. Hiszem azt, hogy én képes vagyok biztosítani ezt a környezetet, melyhez őszinte, teljes értékű figyelem és transzparens kommunikáció társul.

Eredmények:

• ‘Global Leadership Award’, vállalati díj (2013): Az első európai szintű akadémiai rendezvénysorozat tervezése és kivitelezése, mely globális hatással volt az üzleti eredményre (több mint 1500 résztvevő, a globálisan beérkező megkeresések 70%-a a rendezvénysorozat kapcsán)
  • Az ‘Év Marketingese’ vállalati díj Európában (2014);
  • A csapatomon belüli zéró fluktuáció biztosítása több éven keresztül;
  • A globális vállalati rendezvénystratégia létrehozásában való kiemelkedő részvétel;
  • Régiós összevonás sikeres koordinálása és kivitelezése 3 hónap alatt;
  • Kifejezett műszaki tanulmányok nélkül is sikeresnek lenni egy mérnök-vezetői munkakörben;
  • Kiemelkedően nagy budget teljes körű menedzsmentje;
  • A régiós szakmai marketingcsapat létrehozása toborzással és tehetség-gondozással;
  • Tehetség-gondozási keretrendszer kialakítása, mely aztán globális vállalati adaptálásra került;
  • A vállalat legnagyobb szakmai rendezvény-sorozatának 30%-os résztvevői létszám növelése;
  • Az Eloqua marketingautomatizálási rendszer vállalati bevezetése Kelet-Európában;
  • A teljes magyarországi marketingtevékenység sikeres kialakítása a vállalatnál az alapoktól kezdődően (korábban nem volt marketingrészleg);

Nyelv:
magyar, angol