Szegedi Gabriella

Szakmai életem első 20 évében multinacionális nagyvállalati (bankszektor, gyógyszeripar, gépgyártás) környezetben dolgoztam a pénzügyön belül stratégiai kontrolling területen, ahol piaci trendekkel, üzleti tervezéssel és elemzéssel, termék és értékesítési csatorna árazással, költség- és folyamat hatékonysági projektekkel foglalkoztam.

12 éven át vezetőként is támogathattam a csapatomat, és egyre inkább a kollégáim fejlődése és sikere volt a legerősebb motiváló tényező számomra.

20 év után megfogalmazódott bennem egy váltási igény, s a családom támogatása mellett beiratkoztam egy coach képzőbe. Azóta az ügyfeleimmel (magán és KKV) együtt dolgozva egy-egy coaching, mentoring vagy üzleti tanácsadás kapcsán élem át újra nap mint nap a közös fejlődés örömét, sikerét.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• 2000-2015 Budapest Bank, GE Capital kontroller, majd stratégiai kontrolling vezető és fél évig megbízott CFO
  • 1997-2000 Pharmavit Rt., kontroller
  • 1996-1997 USA, Minneapolis, Housewife és önkéntes angol tanár
  • 1995-1996 Electrolux, kontroller

• 2019-2020 WBECS (World Business and Executive Coach Summit) Pre & Full Summit 100+ élő webinárium coaching témában angolul
  • 2018 International Coach Federation ACC (Associate Certified Coach) minősítés megszerzése
  • 2017 Gordon&T.A. Oktatásszervező és Tanácsadó Kft./Coach Képző Akadémia mesterszak, Játszmák, PCM (hatékony kommunikáció), Mediáció
  • 2016-2017 Gordon&T.A. Oktatásszervező és Tanácsadó Kft./Coach Képző Akadémia alapszak, Kompetenciák, Tranzakcióanalízis
  • 1989-1995 Budapesti Corvinus Egyetem/Külgazdaság és Marketing szak

Fontos még rólam tudni, hogy

Szeretek sportolni, hetente többször járok teniszezni, és részt veszek amatőr teniszversenyeken, amik az egyik legjobb lehetőséget adják a tenisztudásom mellett az önismeretem fejlesztésére.

Nyelv:
magyar, angol