Szabó Gergely Zoltán

Több mint 15 éve foglalkozok humán tudományokkal. Producerként kognitív kommunikációs és célorientált technikákat használtam, hogy a szakemberek támogatásával segítsem a projektek sikerességét. Az évek alatt ez egyre inkább professzionális keretet kapott végül fő profilommá vált. Coaching munkám alapja a pozitív pszichológia, továbbá, hogy a partner (kliens) nem beteg, nincs elrontva, mindössze olyan élethelyzetbe került, hogy a továbblépéshez külső nézőpontra van szüksége. Lehet ügyfelem, cégvezető, egyedülálló édesanya, vagy főiskolai diák a célfókuszú jelenlét, módszerek szabad alkalmazása, és szeretetteljes, egyben partneri kapcsolódás nagyban segíti a sikeres közös munkát.

Specializációk / Szakterületek

• élethelyzeti elakadások, változások (döntési helyzetek, alkalmazkodási nehézségek, túlhajszoltság, kiégés)
  • párkapcsolati témák (kommunikációs nehézségek, konfliktuskezelés)
  • önismereti kérdések (identitás válság, önbizalom és önreflexió fejlesztés, döntési helyzetek, alkalmazkodási nehézségek)