Sidó Klaudia

Hét évvel ezelőtt, mikor kineveztek egy felsővezetői pozícióra, elképzelésem sem volt arról, hogy mire vállalkozom. Nem volt semmiféle felsővezetői tapasztalatom, egy nemzetközi cég zöldmezős beruházásába elsőként csöppentem bele, és egyedüli nőként a managementben számos előítélettel kellett szembenéznem.
Az aktuális helyzet - egy új, zöldmezős szervezet felépítése - nem tette lehetővé, hogy külső (pl. egy coach, mentor) segítséggel fejleszthessem magam. Rengeteg személyes dilemma és konfliktus feszült bennem, aminek kapcsán eljutottam odáig, hogy ha külsős segítséget nem is, de a bennem lévő belső erőforrásokat mozgósíthatom annak érdekében, hogy megtaláljam önmagam és elinduljak a saját magam által kialakított vezetői utamon, amit hitelesen tudok képviselni. Ez sarkallt arra, hogy tudatosan foglalkozzam a coachinggal és folyamatosan képezzem magam ezen a területen. 2019. januárjától a Gestalt Coaching Center Gestalt Coach képzését fogom elkezdeni.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• 2015.okt.- jelenleg: Adval Tech (Hungary) Kft.:Ellátási lánc vezető
  • 2014-2015:Johnson Controls Kft.:Logisztikai vezető
  • 2011- 2014:Magna Automotive (Hungary) Kft.:Logisztikai vezető
  • 2009- 2011:IBM ISSC Kft. :Team Leader
  • 2006-2009:W.E.T. Automotive Systems Kft.:Felfutás management

• 2016-2017:Coach Akadémia;Kvalifikált Business Coach képzés
  • 2015:GROW Szervezetfejlesztési Tanácsadó Zrt.; Integratív coach képzés- alapozó szint
  • 2001 – 2005:Internationales Hochschulinstitut Zittau, Sachsen;Betriebswirtschaftslehre,(Végzettség: Dipl.-Kauffrau)
  • 1998 – 2002:Pannon Egyetem Veszprém; Gazdálkodási szak (Végzettség:Közgazdász)

Fontos még rólam tudni, hogy

Ha kellően nyitott vagy arra, hogy szembenézz a saját magaddal és tükröt tartsanak neked, akkor hatékonyan fogunk tudni együttműködni. Hiszek abban, hogy a változásra való képesség mindenkiben ott rejlik.
A témák, amelyekkel gyakran megtalálnak az ügyfelek: vezetői szerepek, változásmenedzsment, szervezetfejlesztés, időgazdálkodás, női vezetői lét, konfliktuskezelés, coaching típusú vezetés.

Jelenleg napi szinten coaching folyamatban van részem, hiszen az egy éves kisfiammal vagyok gyeden,aki mindig új kihívások elé állít és a legváratlanabb helyzetekben tart tükröt. Általa és vele tanultam meg és tanulom még mindig: "Csak a változás állandó." (Hérakleitosz) .
Amikor nem éppen anya szerepben vagyok, akkor szívesen olvasok és futni járok.

Nyelv:
magyar, német