Séra Attila

Időm nagy részét a Coach School irányításával képzésekkel, egyéni és csoportos coaching-gal, tréningek tartásával töltöm. Az ICF-n belül 2013 óta tagja, 2018-tól pedig Igazgatója vagyok a Magyarországi CSR csapatnak, emellett Assessor és Mentori szerepet töltök be az ICF Global kötelékében.

COACHING Hitvallásom / Filozófiám: Számomra a coaching egy olyan kapcsolat, amiben jól érzem magam, hiszek abban, hogy képesek vagyunk változtatni a hozzáállásunkon, amitől mi magunk és a kapcsolataink is jobbá válnak.

2012-ben kezdtem pályafutásomat a coaching, tréning szektorban, korábban 15 évet töltöttem az FMCG (Fast moving consumer goods) területen, ahol voltam alkalmazott és vezető, csapattag és vezettem csapatokat is. Utólag elmondhatom, hogy a coaching szemléletű vezetést alkalmaztam, számomra mindig fontos volt a partneri viszony és a jó hangulat.

2011 ben döntöttem úgy, hogy coach és tréner leszek, a Coach Akadémián lettem Kvalifikált Business Coach, ezután pedig megalapítottam a saját cégemet. 2015-ben megszereztem a szakmánkban nagyon fontos ACC nemzetközi minősítést, 2016-ban pedig a PCC (Professional Certified Coach) szintet, eddig több mint 2500 óra tapasztalattal rendelkezem egyéni és csoport coaching területén. 2016-ban több éves oktatói tapasztalattal és hittel, megalapítottam a Coach School-t, ahol évente több helyszínen (Bp, Gyöngyös, Kecskemét, Tata) indítunk coach képzést, 2017-től Online formában is.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• ICF HUNGARIAN CHAPTER / CSR DIRECTOR
  • ICF ASSESSOR
  • COACH SCHOOL / ALAPÍTÓ, PCC OKTATÓ
  • SM COACH – ÜGYVEZETŐ / BUSINEES COACH (MAGYARORSZÁG)
  • PRÉMIUM ÉLELMISZER KERESKEDELEM – SALES MANAGER (MAGYARORSZÁG)
  • ITAL NAGYKERESKEDELEM – SALES & MARKETING MANAGER (BUDAPEST)
  • BOLS HUNGARY – REGIONAL SALES MANAGER NY-MO.

• Assessor – ICF Nemzetközi minősítés-2017
  • PCC Coach – ICF Nemzetközi minősítés-2016
  • Tréner-Teamcoach-Facilitátor - Legacy -2015
  • ACC Coach – ICF Nemzetközi minősítés-2014
  • PFS Partners – DISC Trainer-2013
  • Coach Akadémia – Kvalifikált Business Coach – 2012
  • Károly Róbert Főiskola – Közgazdász (Kereskedelem és Marketing) – 2011

Fontos még rólam tudni, hogy

Fontos még rólam tudni, hogy:
Hiszek a caching erejében, emellett népszerűsítése is fontos számomra, ennek köszönhető, hogy 2016-ban megalapítottam a Coach School-t és 2013 óta aktív részese (2018-ban Igazgatója) vagyok az ICF HUN CSR csapatának.
Néhány téma amiben találkozhatsz velem:

attila.sera@smcoach.hu
Telefonszám: