Paksi-Petró Csilla

Paksi-Petró Csilla vagyok, vezetőképző tréner és business coach. Egyéni coaching során ügyfeleimet a munka vagy magánéleti változások, kihívások, megoldandó problémák menedzselésében támogatom. Team coaching esetében az egy szervezeten belüli vezetők számára konkrét projekttel kapcsolatos problémák megoldásában nyújtok támogatást. Szervezetcoaching során (szervezetfejlesztés) coaching módszerek kombinációjával dolgozom azon, hogy a  kívánt változások gyorsan és eredményesen beépüljenek mind az egyéni, mind a különböző csoportok szintjén.

Tíz éve tanítok, és koordinálok felnőttképzési projekteket a felsőoktatásban. Szakterületem a vezetőfejlesztés és az oktatásfejlesztés. Nagy gyakorlattal rendelkezem a megrendelő egyedi igényeire alapozott, csoportos és egyénfókuszú vezetőképzések fejlesztésében. Fő kutatási területem: innovatív oktatási módszerek a vezetőképzésben.

Alap és mesterdiplomámat a Budapesti Corvinus Egyetemen közigazgatási menedzserként szereztem. Adjunktusként a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Emberi Erőforrás Tanszékén tanítok humánerőforrás-menedzsment tantárgyakat. Mellette közigazgatási vezetők részére kompetenciafejlesztő tréningeket és coachingot tartok a Továbbképzési Intézet szervezésében.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

2010 – jelenleg: adjunktus, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar, Továbbképzési Intézet, Emberi Erőforrás Tanszék (http://uni-nke.hu/)

2014 - 2017: szerkesztő, Pro Publico Bono- Magyar Közigazgatás „A” kategóriás állam- és közigazgatás-tudományi szakfolyóirat (http://uni-nke.hu/)

2013 – 2014: főtitkár, Doktoranduszok Országos Szövetsége Közigazgatás-tudományi Osztály (http://dosz.hu/)

2010 – 2013: HR szakmai koordinátor, ügyvivő szakértő, Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (http://kih.gov.hu/)

2017: közigazgatás-tudományok doktora (PhD), Nemzeti Közszolgálati Egyetem, (kutatási téma: a közigazgatási vezetőfejlesztés oktatásmódszertana)

2010: közigazgatási menedzser (MA), Budapesti Corvinus Egyetem, Közigazgatás-tudományi Kar, Budapest, Magyarország

2008: igazgatásszervező (BA), Budapesti Corvinus Egyetem, Közigazgatás-tudományi Kar, Budapest, Magyarország

Egyéb ismeretek:

Business Coach (Coaching Akadémia – ICF ACSTH, 82+10 órás képzés) 2019.

Közszolgálati továbbképzésben tutori feladatok ellátására feljogosító tanúsítvány (Nemzeti Közszolgálati Egyetem), 2018.

Közszolgálati továbbképzésben e-szeminárium vezetői tanúsítvány (Nemzeti Közszolgálati Egyetem), 2017.

Kormányzati és közigazgatási tanulmányok posztgraduális képzés gyakorlatvezetői tanúsítvány (Nemzeti Közszolgálati Egyetem), 2016.

Közszolgálati továbbképzésben oktatói tanúsítvány (Nemzeti Közszolgálati Egyetem), 2016.

Tréneri oklevél (160 órás trénerképzés, Human Score Consulting Kft.), 2015.

Minősített rendészeti vezetőképzési tréner (Belügyminisztérium) 2015.

Action Learning - Leadership Challenge train-the-trainers oklevél, 2014.

Publikációk

MTMT: https://m2.mtmt.hu/gui2/?type=authors&mode=browse&sel=10044604

Academia.edu: https://uni-nke.academia.edu/PaksiPetr%C3%B3Csilla

Fontos még rólam tudni, hogy