Nagy-Józsa Dorottya

A Y2Y Business Coaching alapítója, supply chain tervezési vezető, végzett business coach vagyok. Kvalifikált business coach képesítésemet a Coach Akadémián szereztem.

Dolgozom a Y2Y coaching módszertan kialakításán, ehhez gyűjtök tapasztalatot, anyagot. Elemzek, írok, publikálok, SAP és Supply Chain tréningeket, workshopokat, előadásokat tartok és utoljára, de nem utolsó sorban, coacholok – dolgozom a Y2Y coaching módszertan kidolgozásán.

Célcsoportom a startupok, KKV-k, SSC-k és a multinacionális vállalatok trainee és már nem trainee Y-ai. Humorral és provokatív eszközökkel dolgozom, hiszek benne, hogy az Y generációhoz így a legkönnyebb megtalálni az utat. Öncélúan azon munkálkodom, hogy minél messzebb vigyem a coaching szakma hírét a fiatalok körében, mert nem szeretnék többször válaszolni a “Mi vagy te, coach? Az HR-es vagy tanácsadó?” kérdésre. Mert nem vagyok sem HR-es, sem tanácsadó.

Ügyfeleim szerint legfőbb erősségem a tervezői múltam, folyamattervező, optimalizáló agyamnak köszönhetően nem hagyom szétfolyni az ügyfeleimet, struktúrát keresek ott is, ahol talán még nincs is.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• 2016- Alapító, Y2Y Business Coaching
  • 2010- Tervezési Vezető, Coca-Cola HBC
  • 2008 SAP Supply Chain Management projektmenedzser, Coca-Cola HBC
  • 2007 SAP APO projektkoordinátor, Coca-Cola HBC
  • 2006 Készlet- és termeléstervező, Coca-Cola HBC
  • 2004 Export ügyintéző, DHL
  • 2004 Menedzsment trainee, DHL

• 2016 Kvalifikált business coach, Coach Akadémia
  • 2006 Okleveles közgazdász, MSc, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment, Budapesti Corvinus Egyetem

Publikációk

Rengeteg cikkemet olvashatod itt: http://y2ycoaching.blog.hu/

Fontos még rólam tudni, hogy

Ha éppen sem Coach, sem Tervező, sem Anya nem vagyok, akkor legszívesebben főzök, edzek, utazom vagy snowboardozom.

Nyelv:
magyar, angol