Nagy Anita

Business Coach, pszichodráma asszisztens és portugál nyelvtanár vagyok.

13 éves multinacionális tapasztalattal rendelkezem beszerzési (csoportvezető), majd üzleti menedzsment, munkaerő- nyilvántartás területen. Emellett 2009 óta az önismeret is életem szerves része, és fokozatosan irányítottam a karrieremet a segítő pálya felé: 2015-ben pszichodráma asszisztensi, majd 2016-ban üzleti coach képesítést szereztem, 2018 szeptembere óta pedig a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné szakán tanulok.
2016 óta vezetek egyéni coaching folyamatokat eleinte belső coachként, majd 2017-től egyéni ügyfelekkel is, s immár második éve veszek részt az ICF jótékonysági programjában, ahol különböző civil szervezeteknél, alapítványoknál coacholok.

Ügyfeleim az alábbi témákkal kerestek meg:

• Hogyan tudok jó vezetővé válni?
  • Nem találom a helyem a munkahelyen: merre tovább?
  • Egyszerre ezer dolgot csinálok: merre van a fókusz?
  • Segítség, nincs időm!
  • Hogyan tudnám megoldani a konfliktusom a kollégámmal/főnökömmel?
  • Hogyan tudnék nemet mondani?
  • Hogyan előzhetném meg a burnoutot, vagy ha már benne vagyok, hogyan alakítok ki új jövőképet?

Megtapasztaltam, milyen imádni a munkát és karriert építeni, milyen kiégni, milyen nagy döntést hozni és pályát módosítani. Értem a multik világát, igyekszem figyelni, és érteni az egyes embereket, s legjobb tudásom szerint támogatni őket céljuk elérésében 2018 májusa óta immár a H2O - Human to Organisation Nonprofit Kft. egyik alapítójaként.

Az alábbi nyelveken vállalok coaching folyamatokat: magyar, angol, portugál, illetve portugál nyelven nyelvi coachingot, coaching szemléletű nyelvtanítást is.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• Human To Organisation Nonprofit Kft. (2018 május - ), Business Coach
  • IBM Hungary ISSC Kft. (2005 - 2018 március), Beszerző, Csoportvezető, Business Operations Manager, Coach

• Semmelweis Egyetem, Mentálhigiéné szak (2018- folyamatban)
  • Gestalt Coaching Center (Horváth Tünde MCC), Gestalt alapok a coachingban, Gestalt coach továbbképzés (2017 szeptember - 2018 május)
  • Coach Akadémia, Kvalifikált Business Coach (2016)
  • Magyar Pszichodráma Egyesület, Pszichodráma asszisztens (2015)
  • Eötvös Loránd Tudományegyetem, magyar-portugál szak (diploma: 2002, 2004)

Publikációk

Fontos még rólam tudni, hogy

A Mátra alján nőttem fel, ezért most is nagyon fontos szerepet tölt be az életemben a túrázás és a természet szeretete.

Nyelv:
angol, magyar, portugál