Király Olívia

Az élethosszig tartó fejlődés elkötelezett híveként egyetemi tanulmányaimat kommunikációs és marketing területeken folytattam, majd a szervezetfejlesztés és coaching irányába fordultam, ahol rátaláltam igazi hivatásomra. Business és team coachként a hozzám fordulókat a bennük rejlő lehetőségek felismerésében és tudatosításában, elakadásaik megoldásában, képességeik fejlesztésében támogatom. Szenvedélyem a kölcsönös tanulási élmények létrehozása.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

2014 óta vagyok egyéni vállalkozó, de megfordultam számos, egészen eltérő típusú szervezetben is, a felnőttképzés, a kulturális ipar és a biztosítási szektor területén.
A KÜRT Akadémia munkatársaként közreműködtem a NET-WORKS Online kommunikációs képzés szervezésében, fejlesztésében, kommunikációs kampányokban, valamint rendezvények szervezésében.
Több éve felelek a BME Filozófia és Tudománytörténet Tanszékének online megjelenéséért, melynek célja a tudománynépszerűsítés. Korábban a kommunikáció, a nyilvános beszéd, az érzelmi intelligencia, a kultúra, a munkaerőpiaci viszonyok alakulása és a technológiai innovációk területéről szóló infotainment cikkeket is írtam.
Kutatási területem volt a kulturális marketing és a színházak kommunikációja. A Vígszínházban social media managerként és marketing asszisztensként működtem közre Budapest egyik legmeghatározóbb kulturális intézményének kommunikációjában.
A Chubb European Group SE Magyarországi Fióktelepén Key Account Manager voltam, valamint kommunikációs workshopokat és tréningeket tartottam a kollégáim számára.
Tapasztalataimat beépítve, folyamatosan új kihívásokat keresek. A kommunikáció, a coaching és a szervezetfejlesztés összhangja adja meg a fókuszomat: embereket, szervezeteket támogatok és fejlesztek, a számukra leginkább megfelelő módon.

• Watson Coach Iskola, Cselekvésorientált Csoport és Team Coaching (2020)
  • HR Partner Consulting, Action Learning Team Coaching (2020)
  • Process Communication Magyarország, Process Communication Model® képzés (2020)
  • Vintage Akadémia, Trénerképzés (2020)
  • Budapesti Metropolitan Egyetem, OD – Szervezetfejlesztési szaktanácsadó szakirányú továbbképzés (2019-2020)
  • METU Xpert – Transformative Agile Leadership miniMBA (2019)
  • Coach Akadémia ACTP akkreditált Kvalifikált Business Coach képzés (2019-2020)
  • Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Kommunikáció és médiatudomány MA (2016-2018)
  • Independent Media Education Center, PR és marketingkommunikáció (2015-2016)
  • KÜRT Akadémia, NET-WORKS Online kommunikációs képzés (2015-2016)
  • Budapesti Corvinus Egyetem, Kommunikáció és médiatudomány BA (2013-2016)

Fontos még rólam tudni, hogy

Örök tanuló vagyok. Törekszem rá, hogy minden nap elsajátítsak valami új ismeretet, szakmai önismeretem fejlesztésén tudatosan dolgozom. Rendszeresen vállalok pro bono folyamatokat, hogy olyan ügyfeleket is támogassak, akik számára anyagi okok miatt nem lenne elérhető a szolgáltatás.

Szabadidőmben egy 30 fős könnyűzenei kórus, a Song Factory Budapest kommunikációs vezetője és a szoprán szólam lelkes tagja vagyok, koncertet és PR megjelenéseket szervezek, valamint segítem az operatív folyamatokat.

Nyelv:
magyar