Holló Katalin

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Jagall Conversations Kft -Tanácsadó, vezetőképzési programok facilitátora, coach (2011- ) Egyének és csapatok elkötelezettségének, változásra való képességének és hatékonyságának, ezáltal a szervezeti hatékonyságnak a növelésén dolgozom. Húszéves nemzetközi vállalatoknál – üzleti és HR területen szerzett – tapasztalatom, vezetői és tanácsadói hátterem segítenek abban, hogy ügyfeleimnek hatékony támogatást nyújtsak a legmodernebb vezetési elméletek gyakorlatba való átültetésében. Ahhoz szeretnék hozzájárulni, hogy ügyfeleim a munkájukban, vezetői létükben ki tudjanak teljesedni, akarjanak ls tudjanak változni, felébredjen bennük az igény a folyamatos szakmai és vezetői fejlődésre, felfedezzék magukban a lehetőséget és azt minél gyorsabban megvalósítsák. Szakmai érdeklődésem középpontjában a vezetővé válás támogatása áll.

Deloitte Zrt – HR igazgató (1999-2010)
A Deloitte HR igazgatójaként feladatom volt a teljes vállalati humánpolitika alakítása a cég üzleti stratégiájával összhangban, a HR folyamatok és rendszerek kialakítása és folyamatos fejlesztése, különös tekintettel a teljesítmény-menedzsmentre, a vezetők fejlesztésére és tehetségmenedzsmentre. Számos kezdeményezést, helyi és regionális projektet vezettem a vállalati kultúra alakítására és fejlesztésére, a munkavállalói elkötelezettség növelésére, a coaching szemléletű vezetés és a minőségi fejlesztő beszélgetések kialakítására.

ABN-Amro Bank Zrt – vállalati ügyfélkapcsolati menedzser (1998-1999)

PWC (korábban Price Waterhouse) – vezetési tanácsadó (1990-1998)
Vállalati reorganizáció, stratégia, változásmenedzsment, humán erőforrás tanácsadás, tréning, vezetőkiválasztás.

• Kvalifikált business coach, 2012
  • MBA (London Business School, BKE közös program) 1992-94
  • Okl. közgazdász, Budapesti Közgazdaság-tudományi Egyetem, 1990

Fontos még rólam tudni, hogy