Havasi Krisztina

Az élet vezérfonala a saját tapasztalataink folytonosan változó, egyre magasabb szintű megélése és értelmezése. Állandóan valamivé válás, valamivé fejlődés folyamatában vagyunk.” ― Carl R. Rogers

A mindennapokban, úgy otthon, mint a munkámban is ebben hiszek. Olyan elfogadó biztonságos és harmonikus közeget igyekszem teremteni, amiben a környezetem is önmaga teljességében létezhet. Egy olyan finom belső és külső egyensúlyt, ahol szinte észrevétlenül történik a kiteljesedés felé irányuló pozitív, inspiráló belső átalakulás. Abban segítek ügyfeleimnek, hogy saját belső folyamataik mélyebb megértése által önazonosan tudjanak tervezni, ahol a célálltás nyomán a szív és a fej összhangban indulhasson el a megvalósítás és fejlődés útján.

2020 februárja óta immár főállásban coachinggal foglalkozom egyéni folyamatok és kiscsoportos foglalkozások keretében. Módszereim között a számomra legkedvesebbek az NLP (Neuro-lingvisztikus programozás) gyakorlatai, a Points of You® képkártyák kreatív, színes, intuitív világa, valamint ezen két módszer finom összehangolása csoportos coaching folyamatokban.

Folyamatos keresem a lehetőségeket önmagam fejlesztésére, tapasztalatszerzésre, megújulásra, amiből a környezetem és ügyfeleim számára is támogató alapot nyújthatok a saját útjukon.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• Business Coach (2018-tól)
  • Vertis Environmental Finance Ltd. (Budapest, 2018-2020)
  • Professional Administration Group (Budapest 2017-2018)
  • Morgan Stanley & Co. LLC (New York, 2013-2016)
  • Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. (Budapest, 2009-2013)

• 2020. július. Points of You® Certified Practitioner
  • 2020. május. EFEB - HR képzés az alapoktól az aktualitásokig
  • 2019. november. ICF által akkreditált NLP továbbképzés coachoknak.
  • 2019. április. Points of You® Train the Trainer továbbképzési kurzus.
  • 2017-2018. május. Coach School ICF által elfogadott Coach ACSTH (Approved Coach Specific Traning Hours) 130 órás képzés
  • 2012. Hungarovox Stúdió: Írói és angol műfordítói kurzusok, Hungarovox Antológia 2012.
  • 2001-2007 ELTE BTK – Történész és tanári diploma (Brit diplomácia és a Királyi Haditengerészet a napóleoni háborúk korában – Lord Nelson életrajza)

Fontos még rólam tudni, hogy

Szenvedélyem a hajózás és a természet szépségeinek felfedezése, különösen, ha tenger és óceán közelében tehetem ezt. A szabadság és a horizont végtelenségének ígérete számomra a mély belső utazás, önismeret, és a természet csodáinak végtelen lehetősége is egyben. A hajózás már egyetemista koromtól foglalkoztatott és boldog vagyok, hogy a vitorlázást aktívan is megtapasztalhatom, aminek hozadékaként a sportcoach irányvonalat is elkezdtem beépíteni fejlődési és szakmai utamba.

Nyelv:
angol, magyar