Havasi Krisztina

Multinacionális közegben dolgozva itthon és külföldön is megtapasztaltam, hogy a kulturális különbségek ellenére is harmonikus munkahelyi és emberi kapcsolatokat tudunk létrehozni, többet megtudva önmagunkról, saját és mások működéséről, a változások pozitív oldaláról és hatásairól.

Magam is tapasztaltam, hogy a változás sokszor nem könnyű, sőt ijesztő és nagyon nehéz, mégis minden pillanata megéri a belefektetett energiát, hiszen az út végén ott volt a megkönnyebbülés érzése, az elégedettség, a megértés, hogy minden okkal történik, azért, hogy valami még jobb jöhessen az életembe. Bevallom, amikor körülnézek, valahogy a nap is szebben ragyog az égen. : ) A mindennapokban, és munkámban ebből merítek és a megérzésekből, amelyekre az évek során megtanultam értő figyelemmel hallgatni.

Hiszem, hogy minden elakadásban egy új kezdet lehetősége rejlik, amit a sok-sok tennivaló, és egymást kergető gondolatok, érzések között olykor nem veszünk észre, vagy tudjuk jól, mi lenne a helyes, de félünk megtenni az első lépést. Ezeken a nehézségeken átlendülve, új nézőpontból szemlélve a helyzeteket, megtalálhatjuk a számunkra legjobb megoldást, ami belőlünk fakad. A coaching ebben nyújt segítséget, mivel támogató, elfogadó légkörben fedezhetjük fel a magadban rejlő lehetőséget, hogy pozitív irányba változtathassunk.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. (Budapest, 2009-2013)
  • Morgan Stanley & Co. LLC (New York, 2013-2016)
  • SEK International School (Budapest, 2017)
  • Professional Administration Group (Budapest 2017-2018)
  • Vertis Environmental Finance Ltd. (Budapest, 2018-tól).

• 2019. november. Points of You® Practitioner képzés.
  • 2019. november. ICF által akkreditált NLP továbbképzés coachoknak.
  • 2019. április. Points of You® Train the Trainer továbbképzési kurzus.
  • 2017. október – 2018. május 19. Coach School ICF által elfogadott Coach ACSTH (Approved Coach Specific Traning Hours) 130 órás képzés
  • 2016-2018. New York Institute of Art and Design: Lakberendezés, ékszertervezés; távoktatás
  • 2017. március Abate Zanetti Instituto Scolastico Superiore Murano Venezia: kezdő üveggyöngy és üveggyűrű készítés;
  • 2012. Hungarovox Stúdió: Írói és angol műfordítói kurzusok, Hungarovox Antológia 2012.
  • 2001-2007 ELTE Bölcsészettudományi kar – Történész diploma: Brit diplomácia és a Királyi Haditengerészet a napóleoni háborúk korában – Lord Nelson életrajza, Tanári diploma: Konfliktusok kezelése az osztályban
  • 2005-2007 Corvinus Egyetem: nemzetközi tanulmányok

Fontos még rólam tudni, hogy

A tánc és coaching mellett, szeretek teniszezi, utazni, túrázni, felfedezni a természet szépségeit, elvonulni és a természetben feltöltődni, távol a világ és a technika zajától, Madeira, Azori-szigetek, Dél-Afrika felfedezése is szerepel a terveim között, a hátizsákomban egy könyvel és a fényképezőgépemmel…