Hábenczius Károly

Karrierem kezdetén közel hét éven át súlyosan beteg gyermekek gyógyulását támogattam az Orvostovábbképző Egyetem Koraszülött, illetve Gyermekintenzív Osztályain. Közben az egyik Magyar Himalája Expedíció orvosaként hétezer méter fölött teszteltem a fizikai és szellemi teherbíró képességem végső határait.

A rendszerváltást követően világbanki ösztöndíjasként az Egyesült Államokban szereztem Master of Business Administration (MBA) diplomát. Majd különböző középvezetői marketing pozíciók után közel egy évtizeden keresztül voltam két multinacionális, gyógyszeripari vállalat felsővezetője. Irányítottam egy 200 fős értékesítői csapatot a hozzátartozó tréning osztállyal. Ezt követően pedig központi, operatív támogatást biztosítottam egy 17 ország alkotta értékesítési régió működéséhez. Jelenleg kereskedelmi kiválósági vezetőként szervezetfejlesztési programokat támogatok.

2016-ban elvégeztem a Coach Akadémia egy éves, nappali Qualified Business Coach képzését. Azóta közel 500 óra egyéni coaching ülést vezettem és közben megszereztem a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Associate Certified Coach (ACC) minősítését. Jelenleg a Norvég Gestalt Intézet Főiskola négyéves Gestalt terapeuta képző programjának végzős hallgatója vagyok.

Tapasztalataim szerint minden helyzetben benne van a megoldás. Kíváncsiságommal abban támogatlak, hogy a nehéz helyzetedről minél több új felismeréssel gazdagodj. Elfogadásommal pedig abban segítelek, hogy az új ismereteid alapján a számodra legjobb döntést tudd meghozni.

karoly.habenczius@gmail.com
Telefonszám: