Greskovics Kata

Korábban vállalaton belüli folyamatok kidolgozásával és bevezetésével, ezzel kapcsolatosan vezetők munkájának támogatásával, munkatársak képzésével foglalkoztam, majd külsős tanácsadó-trénerként folytattam pályámat. Vezetői, döntéshozatali, stressz -és konfliktuskezelési képzéseimen, mediátor képző tréningjeimen, több, mint 1500-an vettek részt. Az elmúlt 5 évben coachként dolgoztam, szervezési és vezetési tapasztalataimmal coaching szemléletű vezetők munkáját támogatom.
A hatékonyságnövelés, a folyamatok optimalizálása évekig a munkám legfontosabb része volt, ezzel a szemlélettel a vezetői hatékonyságnövelés és a motiváció területén szereztem a legnagyobb tapasztalatot. Mediátori és mediátor képző tréneri gyakorlatomból adódóan a stresszkezelés, az együttműködés növelése, az asszertív kommunikáció és a (szervezeten belüli és kivüli) konfliktuskezelés a coaching folyamatok során is döntő szerepet kap.

• 2017 Leaders of Learning - HarvardX
  • 2014-2015 Academy of Executive Coaching - executive and business coach