Friedewald Zita

Business és team coach vagyok, valamint szervezetfejlesztési tanácsadó. Az elmúlt 20 évben dolgoztam alkalmazottként és vezetőként családi vállalkozásban, KKV-ban, multinacionális vállalatoknál Magyarországon és Németországban. Ez alatt az idő alatt abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy különböző vállalati kultúrákat, több társadalmi rendszert és rengeteg különleges helyzetet és embert ismerhettem meg. Mindazt a tapasztalatot és tudást, amit velük és tőlük tanultam, naponta hasznosítom munkám során.

Közép- és felső vezetőknek szóló business és karrier és coachinggal, csapatok támogatásával és szervezetfejlesztéssel foglalkozom. Célom, hogy ügyfeleim azt a személyre szóló támogatást kapják, ami a leghatékonyabban támogatja őket és hozzám hasonlóan ők is megtalálják igazi szenvedélyüket a munkában.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• Tesco Globál Áruházak Zrt. - Non-food Igazgató
  • Baumax Magyarország Kft. Áruházvezető
  • ECE Projektmanagement Budapest Kft - Árkád Bevásárlóközpont - Betanuló Bevásárlóközpont Igazgató
  • ECE Projektmanagement G.m.b.H. & Co. KG - Frankencenter Nürnberg - Bevásárlóközpont Igazgató
  • Siemens AG Nürnberg - Diplom Projektkaufrau, Controlling
  • Coach4you Business Coaching - Szervezetfejlesztő, Business és Team Coach

• Kossuth Lajos Tudományegyetem Debrecen - Német nyelvtanár
  • Budapesti Gazdasági Egyetem - Közgazdász
  • Coach Akadémia - Business Coach
  • Gestalt Coaching Center - Gestalt Coach
  • Gestalt Coaching Center és HR Partner Consulting - Action Learning Team Coach
  • Sämling Solution Consulting - Szervezetfejlesztési Tanácsadó

Fontos még rólam tudni, hogy

Coachként az legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy az ügyfeleim felismerjék értékeiket, különlegességüket, erőforrásaikat, és ami még fontosabb, higgyenek ebben és meg tudják mutatni a külvilág számára.
Ha bárki attól tartana, hogy nem szereztem tapasztalatot az ő szakterületeden, megnyugtathatom, ennek nincs jelentősége. Különböző pályákról érkező ügyfeleim elmondása alapján a gyümölcsöző közös munka kulcsa az volt, hogy a megfelelő időben tettem fel a megfelelő kérdéseket. Én a lelkesedést és a pozitív energiát adom, a válaszok bennük rejlenek!
Mit csinálok szabadidőmben? Van egy 17 éves nagy fiam, aki Németországban tanul, és akitől én magam is nagyon sokat tanulok. Szeretem, sőt, folyamatosan keresem a kihívásokat, új tapasztalatokat és kalandokat. Ez utóbbiból fakadóan imádok utazni, a valódi kikapcsolódást a motorozás és a vitorlázás jelenti számomra.

Nyelv:
magyar, német