Friedewald Zita

Végigjártam a ranglétrát, 15 évet töltöttem vezetői pozícióban (multinacionális cégeknél Magyarországon, illetve Németországban), így volt alkalmam megismerni a különböző vállalati szinteken és kultúrákban előforduló kihívásokat. Közép- és felső vezetőknek szóló business, karrier és AL Team coachinggal is foglalkozom.Célom, hogy ügyfeleim megtalálják az igazi szenvedélyüket a munkában.

2017-ben Business Coachként végeztem a Coach Akadémián, majd az ICF által nemzetközileg akkreditált ACC minősítést is megszereztem.
Azóta is folyamatosan képzem magam; részt vettem a Gestalt Coaching Center Gestalt Coach képzésén, majd AL Team Coachingot is tanultam

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• Tesco Globál Áruházak Zrt. - Non-food Igazgató
  • Baumax Magyarország Kft. Áruházvezető
  • ECE Projektmanagement Budapest Kft - Árkád Bevásárlóközpont - Betanuló Bevásárlóközpont Igazgató
  • ECE Projektmanagement G.m.b.H. & Co. KG - Frankencenter Nürnberg - Bevásárlóközpont Igazgató
  • Siemens AG Nürnberg - Diplom Projektkaufrau, Controlling

• Kossuth Lajos Tudományegyetem - Német nyelvtanár
  • Budapesti Gazdasági Egyetem - Közgazdász
  • Coach Akadémia - Business Coach
  • Gestalt Coaching Center - Gestalt Coach
  • Gestalt Coaching Center és HR Partner Consulting - Action Learning Team Coach

Fontos még rólam tudni, hogy

Coachként az egyik legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy az ügyfeleim felismerjék lehetőségeiket, rejtett erőforrásaikat, és ami még fontosabb, használni is tudják azokat.
Ha bárki attól tartana, hogy nem szereztem tapasztalatot az ő szakterületeden, megnyugtathatom, ennek nincs jelentősége. Különböző pályákról érkező ügyfeleim elmondása alapján a gyümölcsöző közös munka kulcsa az volt, hogy a megfelelő időben tettem fel a megfelelő kérdéseket. Én a lelkesedést és a pozitív energiát adom, a válaszok bennük rejlenek!
Mit csinálok szabadidőmben? Van egy 14 éves nagy fiam, aki Németországban tanul, és akitől én magam is nagyon sokat tanulok. Szeretem, sőt, folyamatosan keresem az új kihívásokat, ezért nagyon nyitott vagyok az új emberekre, dolgokra, helyekre. Ez utóbbiból fakadóan imádok utazni, a valódi kikapcsolódást pedig a motorozás és a vitorlázás jelenti számomra.

Nyelv:
magyar, német