Fésüs Norbert

Néhány címke rólam, hogy el tudj helyezni a térképeden. 2011 óta foglalkozom folyamatok fejlesztésével logisztikai rendszertervezőként és lean tanácsadóként, ha pedig éppen nem ügyfelekkel, az ügyfelek folyamatain dolgozom, akkor tréningeket, egyetemi oktatásokat tartok számukra. Ezen kívül vállalkozások online marketingjével, a vevői értékteremtéssel foglalkozom, de az is elképzelhető, hogy egy próbateremben futunk össze, mert nagyon szeretek zenével foglalkozni.

Véleményem szerint – csináljunk bármit is – a dolgok sikeressége végső soron mindig az emberi tényezőn áll, vagy bukik el. A számok és dolgok mögött ott vannak az emberek, de a számok és dolgok nem maguk az emberek. Ezért vált egyre inkább célommá, hogy elsősorban az embereknek segíthessek a változásban, a kibillenésben. Ezért szereztem meg a CoachAkadémia üzleti coach képesítését.  Az én munkámban a figyelem a legerősebb elem. Sokszor megdöbbenten látom azt, hogy az emberek mennyire ki vannak éhezve egy olyan térre és időre, ami csak róluk, a saját nehézségeikről és elakadásaikról szól. Ahol elmondhatják. Egy olyan térre, ahol a saját belső világukban utazunk, és nézelődünk. Az én ügyfeleim – miután belekóstoltak ebbe a világba – kétség kívül akkor érzik a legjobban magukat, amikor én meg sem szólalok, csak hagyom, hogy megszülethessen valami új.

Nyelv:
magyar, angol