Draskóczi Katalin

A több, mint húsz, számos vállalati területen és projekten eltöltött év alatt sokféle tapasztalattal és tudással lettem gazdagabb. A tanulás témaköre mindig központi szerepet játszott a munkám során. Hogyan lehet az egyéni tanulást az erősségekre építve maximalizálni? Hogyan lehet ezzel egyidőben nemcsak a csapat tanulását, hanem a szervezeti tudást is optimalizálni? Az átfogó, rendszerszerű szemléletet akkor tanultam meg, amikor több százezer munkavállalót támogató tanulási rendszereken dolgoztam. Az empatikus, egyénre koncentráló megközelítést pedig a coaching tanította meg. E kettő találkozásából pedig olyan erő születhet, ami egy együttműködésre és támogató légkörre épülő csapatban különleges teljesítményeket hozhat létre.

Coaching területek:

Üzleti coaching, Időgazdálkodás, Karrier coaching, Munka és magánélet egyensúlya, Vezetői készségek fejlesztése, Agilis csapatok, Távmunka, online munkavégzés és rugalmas munkaköri rendszerek, Munka multikulturális környezetben, Rendszergondolkodás, Tanuló szervezeti kultúra kialakítása, Action Learning Team Coaching

• Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem - Vezetés és Szervezés, Marketingkommunikáció szakirány (2000)
  • Coach Akadémia - ICF Certified Business Coach (2018)
  • Gestalt Coaching Center - Action Learning Team Coach (2019)

Nyelv:
angol, spanyol, magyar