dr. Görözdi-Nagy Eszter

Az ELTE jogi karán végeztem jogászként, 2009-ben business coach, majd 2015-ben mediátor végzettséget szereztem.

2014. nyaráig szinte folyamatosan felsővezetőként dolgoztam, utam a 5 fős kis csapat vezetésétől a 700 fős nagyvállalat irányításáig vezetett. Coaching szemléletű vezetőként több sikeres változás- és válságmenedzsment projekten vettem részt. Hasznosítva a vezetőként megszerzett tapasztalatokat, hivatásszerűen foglalkozom coachinggal, team-coachingggal és szervezeti mediációval. Több mint 900 óra coaching tapasztalattal rendelkezem, közel 100 ügyféllel. Coachként fontosnak tartom az önismeret és a szakmai önreflexió fejlesztését, ezért folyamatosan képzem tovább magam: szupervízió és kompetenciafejlesztő workshopok keretében.

Erősségeim a vezetők támogatása, vezetői tudatosság növelése, motiváció, személyes hatékonyságfejlesztés, jelentős tapasztalatom van még a burn-out kezelése és megelőzése, erőszakmentes és asszertív kommunikáció, valamint a konfliktusmegelőzés- és feloldás területén.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• Help & Care Kft. vezető coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó, mediátor
  • Budapesti Békéltető Testület, eljáró tanácselnök

• ELTE Állam- és Jogtudományi Kar, jogász szak
  • Business Coach Academia, akkreditált business coach
  • Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, mediátor - alternatív vitarendező szak
  • Umathum Akadémia - mediátor

Publikációk

Hogyan válhat a gyermekünk önazonossá? Nők Lapja 2015. november

Fontos még rólam tudni, hogy

Részt veszek az ICF Hungary CSR programjában, 2014. óta elhivatottan segítem önkéntesként a Magyar EMDR Egyesület munkáját és önkéntesként támogatom a Helloanyu közösséget is. Jelenleg az ACC vizsgámra készülök.

Nyelv:
magyar, angol