Dobay Balázs

"Foglalkozz inkább a kerítésen belül garázdálkodó farkasokkal!
Lehet, hogy a kint ólálkodó falkák nem is léteznek." Frank Herbert

Célom a Coachingban: Segíteni megtalálni az utat, és kísérőnek lenni az elinduláskor, tükörként működni a folyamatban, mely a valóságot torzítás nélkül mutatja, legyen szó akár magán- akár üzleti életről. Feladatom serpának lenni ügyfelem, a csúcsot meghódító hegymászó mellett.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

2003-tól dolgoztam közép és felsővezetői pozíciókban különböző nagy államháztartási és privát szervezeteknél, mely során érdeklődésem egyre inkább a segítő, támogató tevékenységek felé fordult. A 2009-ben alapított, saját cég tevékenysége már határozottan ebbe az irányba tartozott, kezdetben vezetői tevékenység mellett, 2013-tól pedig teljesen önállóan. Munkatapasztalataimra épülő tanácsadási, fejlesztési tevékenységem mellett, egy saját coaching folyamat eredményeként lettem coach. A coaching szinte egy pillanat alatt vált számomra egyben hivatássá és elhivatottsággá.

Részletes szakmai életutam LinkedIn profilomban, cégünk, a D-LAB Consulting Kft. tevékenységei honlapunkon részletesen is megismerhetők.

Önállóan és cégemmel is tagja vagyok több társadalmi és szakmai szervezetnek.

Főbb képzések:

• 2014 – folyamatban Pécsi Tudományegyetem FEEK Emberi Erőforrás tanácsadó MA
  • 2015 Certified Life Coach and Mentor Rayner Institute Ltd. Canada ACSTH
  • 2014 – 2015 Points Of You™ Certified Trainer (Points Of You™ Ltd.)
  • 2014 LarTCo Consulting Ltd. „Kettőspont” Coach
  • 1997-2001 Budapesti Gazdasági Főiskola (volt PSZF) közgazdász BSc

Fontos még rólam tudni, hogy

A coaching számomra nem csak hivatás, de életszemlélet, sőt szerelem! Munkámban tudásom mellett a szívem is benne van. :)