Dankó Adrienn

Coach, karrier tanácsadó, közép- és felső vezető kiválasztással foglalkozó szakember

2005 óta, nemzetközi környezetben közép- és felső vezető kiválasztással és karrier tanácsadással foglalkozva bizonyosságot szereztem, hogy a sikeres együttműködéshez közös hang megtalálása és megnyílás szükséges. Fő szándékom a bizalommal teli és támogató kapcsolat kialakítása, hogy ügyfeleim a legtöbbet tudják kihozni magukból. Hiszem, hogy eredményesen együtt dolgozni partneri viszonyban, gondolatindító, inspiráló és kreatív együtt gondolkozás során lehet, mely feltárja a klienseimben rejlő fejlődési lehetőségeket. Elkötelezett vagyok, hogy arra ösztönözzem ügyfeleimet, hogy elakadásaikat kommunikáció útján oldják fel, és saját erőteljes erőforrásaikat használva megtalálják a saját útjukat, és változási folyamatuk során megtegyék előre lépésüket. Klienseim szerint „tudatos jelenlétemmel hiteles és biztonságos légkört alakítok ki együttműködésünk során”. „Rugalmasságom és az ügyfélhez való igazodásom minden elé helyezi az ügyfél saját haladásának fontosságát”. ”Objektív és minősítéstől mentes kérdésekkel térképezem fel a kliensem számára igazán fontos kérdéseket”. Ezek előmozdítása valós, mélyreható és hosszan tartó változást eredményez ügyfeleim jövőbeni működésében, így mind karrier, mind magánélet terén elősegíti a sikeres életút kialakítását. Szolgáltatásaim magyar és angol nyelven elérhetők.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• ICF ACSTH Business coach 2019-jelenleg
  • Ma-Mi Műhely/Anya karrier tanácsadó 2019-jelenleg
  • Korn Legal & Consulting/Executive search üzletágigazgató 2014-jelenleg
  • Talent Source Kft./Szenior tanácsadó 2005-2014

• Coach Akadémia/ICF ACSTH akkreditált Business coach diploma 2018-2019
  • Budapesti Corvinus Egyetem/MSc in International Business & Economics 2003-2005
  • International Business School, Budapest/BA in Business Administration 1999-2003

Fontos még rólam tudni, hogy

Kisfiammal és férjemmel Budapesten élünk.
Coaching mellett leginkább közép- és felső vezetők számára nyújtott karrier tanácsadással és multinacionális cégek számára közép- és felső vezető kiválasztással foglalkozom.
A Ma-Mi Műhelyben megnyitása óta anyukák számára tartok karrier coachingot és karrier tanácsadást. Kisfiam születése után a munka világába visszatérve megtapasztaltam az anyaság és a munkavállalás összeegyeztetésének kihívásait és az anyaságommal kiteljesedett új ’énem’ kifejezésének dilemmáit. Így fontosnak érzem, hogy támogassam az anyukák munkába való visszatérését, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb karrier utat, mely lehetővé teszi kiteljesedésüket.

Nyelv:
magyar, angol