Csetneki Csaba

“Coachként abban támogatlak, hogy vedd kezedbe életed vezetését, és hozd ki magadból a maximumot vagy még annál is többet.”
Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) szinten akkreditált coach - üzleti edző és tréner vagyok. Vállalkozókkal, üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Mintegy 20 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a Malév-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző szakirányú továbbképzési szakképzettség oklevéllel rendelkezem. Sport coaching, team coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban. 2013 óta vezetem saját független, coaching, tréning és tanácsadás területére szakosodott cégemet. 2014 óta töltök be elnökségi pozíciót a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatában, ahol jelenleg a Tagozat elnökeként támogatom a coaching szakma hazai fejlődését, valamint a Magyar Coachszemle szakmai nagyköveteként is tevékenykedem. Rendszeresen publikálok, és tartok előadásokat hazai és külföldi rendezvényeken, mint például a Magyar Coach Egyesület, a Budapesti Metropolitan Egyetem, a Coach Akadémia ACSTH képzésén vagy az ICF programjain. Képzett ICF PCC Assessor - nemzetközi vizsgáztató vagyok.

• ICF PCC Asessor - PCC Markerek Tréning
  • Watson Coaching - Cselekvésorientált Coaching és Team Coaching
  • Gestalt Coaching Center - Mesterkurzus Coachoknak
  • Integration Training, UK – Embodiment Coachoknak
  • Legacy Kft. – TTF (TeamCoach-Tréner-Facilitátor)
  • Budapesti Kommunikációs Főiskola – Coach - Üzleti edző szakirányú továbbképzési oklevél
  • Coaching Team – Coachok Egymás Között
  • ELTE – Budai Sportoktató Akadémia – Társastáncedző, coach
  • Karko Sport Mental Coaching, DE – folyamatos sportcoaching, versenyzői fejlesztés
  • Nyugat-Magyarországi Egyetem – Okleveles Környezetmérnök, Okleveles Mérnöktanár

Publikációk

Fontos még rólam tudni, hogy

Versenytáncosi pályám és sportolókkal való munkám legfontosabb hozománya a hatékony és eredményes tervezés, a célirányos felkészülés, az összpontosítás, a formaidőzítés volt. Ezek az üzleti világban is nagy jelentőséggel bíró készségek. A lehetetlen lehetővé tétele, a nyitottság, az új nézőpont, az akadályok leküzdése, a közös munka és a kitartás énem részévé vált. Munkámat ez a szellemiség jellemzi, ebben támogatom ügyfeleimet, terveik és vágyaik elérésében, megélésében.

Nyelv:
angol, magyar