Bezerédy-Herald Balázs

Business coach, tréner, közgazdász, munkavállalási tanácsadó, értékelemző, projektmenedzser, irodavezető apa, férj, barát, gyerek, ember.

​Mert
első diplomámat 2006-ban munkavállalási tanácsadóként szereztem. 2010-ben közgazdászként végeztem üzletviteli menedzsment szakirányon, majd a Coach Akadémia hallgatójaként szereztem business coach akkreditációt. 2003-ban kezdtem terület-, településfejlesztési projektek kidolgozásával, menedzselésével foglalkozni és a projektek hatékonyságának javítása érdekében 2012-ben sikeresen végeztem el az SAVE International értékelemző képzését. Kis és közepes méretű vállalatokban töltöttem be vezetői pozíciókat (irodavezető, üzletágvezető, ügyvezető). 2016-ban társalapítóként csatlakoztam a Y2Y coaching csapatához, hogy egy Y generációs coachcsapattal "rendet rakjunk" a munkaerőpiacon. ​
​Két fantasztikus fiam van (Áron és Márton) és egy csodálatos feleségem.
Van, akinek a legjobb barátja vagyok, a szüleim szemében örökké gyerek, nem több és nem kevesebb, mint egy ember.

Publikációk

balazs@y2y.hu