Belényesi Erika

Senior HR szakértő, business coach, tréner

Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezem HR tanácsadás és személyzetfejlesztés területén. Ebből 17 évig vállalati HR oldalon tevékenykedtem, közgazdász végzettségemből adódóan nem csak az átfogó HR tevékenységre, az emberi tényezőkre, hanem az egyes HR beavatkozások üzleti szintű hatásainak megismerésére is törekedve. Jól ismerem a megbízói oldal szempontjait, a multi környezet által támasztott munkavállalói és vezetői kihívásokat, magam is szembesültem ezek jó részével. Ugyanakkor az utóbbi években fejlesztő szakemberként szervezeten kívülről, külső szemmel is lehetőségem volt rálátni egészen kis és egészen nagy cégek vezetőinek fejlődésére, szakmai elakadásaira és továbblendülésére.

• Közgazdász (JATE / KVIF)
  • Kvalifikált business coach (Coach Akadémia, 2016)
  • Tréner, team coach, facilitátor (Legacy Kft., 2017)
  • TA 101, Bevezetés a tranzakcióanalízisbe (Szervezeti TA, 2017)
  • ProfileXT kompetencia teszt értékelő (Profiles International Hungary, 2017)
  • Csoportos és team coach (Legacy Kft, 2018)
  • 2016 óta tagja az ICF (International Coach Federation) nemzetközi coach szervezetnek és annak magyar tagozatának

Fontos még rólam tudni, hogy

Fejlesztő szakemberként hitvallásom:
Minden ember képes a fejlődésre, minden helyzet megoldható. Aki képes felismerni a támogatásra való szükségletét, már megtette az első lépést a célja felé. Az egyéni és a csoportos munka során is fontosnak tartom az érzelmi intelligencia fejlesztését, önmagunk és mások működésének jobb megismerését annak érdekében, hogy együtt, közösen igazán hatékonyan, az optimális szervezeti és egyéni utat járjuk be, felesleges kitérők nélkül.

Régió:
Budapest, Pest megye