Barnóczki Annamária

öbb, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem a HR területén, valamint 10 éves vezetői tapasztalatom van, ugyanennyi ideje vagyok coach.

2010. és 2015. között a Magyar Coach Egyesület elnöke voltam, 2016. és 2018. között pedig az ICF Magyar Tagozat Akkreditációs igazgatója, ahol a coachok szakmai továbbképzése mellett a szakmai önszabályozást és érdekképviseletet tartottam elsődleges feladatomnak.

A Nemzetközi Coach Szövetség által akkreditált coachként (MCC) a magas színvonal és az állandó szakmai fejlődés mellett köteleztem el magam. A folyamatos szakmai fejlődésen túl fontosnak tartom az önismereti munkát. Az élethosszig tartó tanulás és a tudásmegosztás híve vagyok, ezért folyamatosan oktatok coach hallgatókat.

Tanulmányaim során HR-es, valamint munka-pszichológusi és coach diplomát is szereztem. A magyaron kívül bolgárul és angolul dolgozom.

Két kamaszlány édesanyja vagyok, akikkel naponta gyakorolom a coaching szemléletű szülő szerepet.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Karrieremet az Andersen Consultingnál kezdtem, mintegy négy évig tevékenykedtem humánpolitikai területen, elsősorban kiválasztással és képzéssel foglalkoztam. Innen a Nicholson Internationalhez igazoltam át, ahol a cég „Gyártás” üzletágának vezetője lettem, közép- és felsővezetők kiválasztása mellett az akkor induló üzletág stratégiájának fejlesztésén és megvalósításán dolgoztam.

2000-től négy éven keresztül az Accenture Kiszervezési üzletágában HR szakértőként és vezetőként dolgoztam, 2004. óta pedig az Anima Partners vezető coacha és HR tanácsadója vagyok.

Elsősorban közép- és felsővezetők üzleti edzőjeként tevékenykedem. Kiemelt szakterületeim a különböző vezetői készségek fejlesztése, a konfliktus-, stresszkezelés és a karriermenedzsment.

• 2014. World Café facilitátor
  • 2013. Team coach, Action Learning team coach
  • 2013. Pszichológus, Munka- és szervezetpszichológia szak
  • 2009. Business Coach
  • 1999. Humán erőforrás gazdálkodás

Publikációk

A NEM-et mondás művészete - Gondolatok az asszertív kommunikációról, Coachszemle

Fontos még rólam tudni, hogy

A magas szakmaiságon és etikusságon túl fontos számomra a tudásmegosztás, ezért folyamatosan részt veszek a coachok képzésében, valamint mentorcoachként támogatom a kollégákat a PCC és MCC szintű nemzetközi akkreditációban való felkészülésben.

Nyelv:
magyar, angol