Balogh Ingrid

Szenvedélyes utazó és otthonkereső vagyok, a félelmeimet többnyire legyőző amazon, minden lépésemmel önazonosság és belső harmónia felé törekvő ember. Közgazdász végzettséggel, 14 éves supply chain tapasztalattal és Dél-Kelet Ázsiában töltött évekkel a hátam mögött lettem akkreditált co-active coach (CPCC, ACC). Mélységesen hiszek az önismereti út erejében, és abban, hogy elsősorban önmagunkkal kell jó viszonyban lennünk ahhoz, hogy a külvilággal való viszonyunk élhető legyen. Számomra sorsfordító volt a munka, amit ügyfélként megéltem mentálhigiénés és co-active coach segítőimmel, és ezt az élményt érzem hivatásomnak továbbadni mindazoknak, akik sejtik és szeretnék hinni, hogy az élet több, mint rutin, félelem és automata működés. Coach képesítésemet 2016 szeptemberében a CTI (The Coaches Training Institute, USA) co-active coaching iskolában szereztem, és az ICF által akkreditált ACC coach vagyok. Olyan ügyfelekkel dolgozom együtt, akik tenni akarnak azért, hogy belső életigenlő erejüket és életcéljukat megtalálják.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• 2014 - 2017 RB Thailand: Supply Chain - Supply Category Manager
  • 2009 - 2013 RB Hungary: Supply Chain - Customer Service Manager Hungary/CEE
  • 2004 - 2008 GE Hungary: Customer Service/Digitization Project Manager

• 2016 - 2017 CTI (Coaches Training Institute): Leadership Program
  • 2015 - 2016 CTI (Coaches Training Institute): Certified Professional Co-Active Coach
  • 2006 - 2014: Talent Program (GE HU), Leadership tréning (RB HU), Interkulturális tréning (RB TH)
  • 1998 - 2002: BGF Külkereskedelmi Kar

Fontos még rólam tudni, hogy

Szakmai hitvallásom:
Hiszem, hogy minden egészséges ember természetéből adódóan kreatív, rengeteg belső erőforrással rendelkező teljes egész, akiben minden megvan ahhoz, hogy az életét foglalkoztató kérdésekre válaszokat kapjon. Az én feladatom coach-ként abban segíteni ügyfeleimnek, hogy a bennünk lévő végtelen potenciálhoz, azaz erőforrásokhoz megtalálják az utat. A coaching folyamat kialakítása az ügyfeleimmel közös ügyünk: olyan biztonságos közeget teremtünk együtt, amelyben megtörténhet az az érzelmi és gondolkodási transzformáció, amely a valódi változás alapja és esszenciája, és amelynek hatása az élet minden területére kiterjed. Angolul és magyarul coach-olok, személyesen és elektronikus csatornákon keresztül (skype/zoom).

Nyelv:
angol, magyar