Bokor Marianna

Business Coachként és Szervezetfejlesztő Teamcoachként három éve támogatok egyéneket és csapatokat. Előtte több mint 15 évig dolgoztam vezetőként gazdasági területen, középvállalati és multi környezetben is. Itt szerzett tudásomat, látásmódomat, tapasztalataimat rendszeresen használom, hasznosítom coaching munkámban.

Szenvedélyesen hiszek a coaching erejében. Ügyfeleimet abban segítem, hogy jól-jobban érezzék magukat a bőrükben, különböző szerepeikben, munkájukban, vállalkozásukban, magánéletükben. Fő célom, hogy a közös munka során együttgondolkodva  jobban megismerjék önmagukat, működésüket, erősségeikre építve megtalálják a saját megoldásaikat, elérjék céljaikat.

Kiemelten fontos és lelkesítő számomra a fiatalok támogatása. Ifjúsági coachként pályaválasztó-pályakezdő fiatokkal is dolgozom, támogatom őket, hogy választ találjanak kérdéseikre, kétségeikre, merjék felvállalni álmaikat és elinduljanak az odavezető úton.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

2017-  egyéni vállalkozó

egyéni coaching, szervezetfejlesztés, üzleti mentoring, kkv-k támogatása

2014-2016 főkönyvelő, Accenture Industrial Software Solutions Kft.

rendszer- és folyamat integráció pénzügy-számvitel ill. teljes adminisztráció területén

2006-2014 főkönyvelő, projektmenedzser, evopro Informatikai és Automatizálási Kft.

szervezet és folyamatok fejlesztése dinamikusan növekvő középvállalkozásban

1992-2000 pénzügyi-gazdasági vezető

Hegyvidék SCH Szövetkezeti Üdülőszálloda-lánc, Crown Cork Magyarország Kft.

2019                Ifjúsági Coach képzés - 40 óra (Coaching & Love Academy)

2018                Associate Certified Coach (ACC) minősítés, Nemzetközi Coach Szövetség (ICF)

2017-2018      Szervezetfejlesztő Teamcoach képzés - 130 óra (Transzformatív      Teamcoaching, ICF által akkreditált képzés)

2016-2017      Kvalifikált Business Coach képzés - 143 óra (Coach Akadémia, ICF által akkreditált képzés)

1984-1988      Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem - Okleveles közgazda

Fontos még rólam tudni, hogy

Férjemmel és két, a felnőtt élet küszöbén álló gyermekemmel élek. Nagyon szeretek utazni, más országokat, tájakat, embereket, kultúrát megismerni. Aktív pihenéssel tudok legjobban feltöltődni. Évek óta táncolok és jógázom. Kultúra terén „mindenevő” vagyok, jöhet kiállítás, színház, koncert.

bokormarianna.c@gmail.com
Telefonszám: