Az ICF minősítési programja több mint tíz éve mértékadó a nemzetközi coaching szakmában. Jelenleg az ICF kínálja a legszélesebb körben ismert és elismert, független minősítési és akkreditációs rendszert.

Az ICF minősítés nemzetközi garancia az azt birtokló coach szakmai igényességére, alkalmasságára, coaching készségeire, etikus működésére és ügyfelei iránti elkötelezettségére.

Több mint 25 000 coach rendelkezik világszerte az ICF valamelyik szintű minősítésével. Az ICF minősítési rendszere garantálja, hogy a sikeresen vizsgázó coachok nemzetközi sztenderdeknek megfelelő minőségű munkát végeznek, megfelelő szintű szakmai képzettséggel és tapasztalattal rendelkeznek. Így az ügyfelek kockázat nélkül, biztos kézzel választhatnak coachot maguknak.

Kiből válhat minősített coach?

ICF minősítést azok a professzionális coachok kaphatnak, akik megfelelő szintű igazolt szakmai képzéssel és tapasztalattal rendelkeznek, valamint szigorú szóbeli és írásbeli vizsgán bizonyságot adnak arról, hogy a coaching szakma alapját jelentő ICF kompetenciákat és etikát mélységeiben ismerik, és alkalmazzák. Az ICF minősítési rendszere jelenleg háromszintű: ACC, PCC és MCC minősítés nyerhető el, a coach szakmai tapasztalatának és tudásának függvényében.

 

Az ICF Magyar Tagozatának fontos célja, hogy minél több hazai coach rendelkezzen az ICF nemzetközi minősítésével. Ezen az oldalon rendszeresen tájékoztatjuk az érdeklődőket a közeljövőben induló magyarországi felkészítő csoportokról (időrendi sorrendben).

Megjegyzés: Az alábbi felkészítő programokat nem az ICF Magyar Tagozat szervezi, hanem a felkészítésre vállalkozó, és abban tapasztalattal rendelkező minősített ICF tagok.


Ábri Judit PCC

Barnóczki Annamária MCC

Coach Akadémia Kft.

Csetneki Csaba PCC

Komócsin Laura PCC, Business Coach Kft.

Hankovszky Katalin és Péter Szabó MCC

Legacy ICF akkreditációra felkészítő csoportos mentoring