Az ICF Magyar Tagozata törekvése, hogy szakmai tudást adjon át gazdálkodó szervezeteknek, vállalatoknak a coaching alkalmazási területeiről, a coaching-szemléletű szervezeti kultúra bevezetéséről, a coaching-szemléletű vezetés alapjairól.

Az ICF Magyar Tagozata 2016-tól ezt két módon teszi:

1. A "Corporate Club" programokkal egy olyan interaktív teret nyit a coachingot használó illetve a coaching bevezetését tervező vállalatok, szervezetk számára, ahol megoszthatják a coachinggal kapcsolatos tapasztalatikat, megvitathatják kérdéseiket. A program célja, hogy támogassa a coaching-kultúra terjedését, legyen szó egyéni vagy csoportos fejlesztésről, vezetésről.

2. A 2015 éves kezdeményezést követve évente pályázatot hírdet azon vállalatok számára, ahol a coachingot már beépítették a fejlesztési folyamatok közé és a vezetők coaching szemlélettel dolgoznak.

Az események és pályázatok kiváló lehetőséget biztosítanak a vállalati vezetők, HR-munkatársak és a gyakorló ICF-coachok számára a közös tanulásra, egymás megismerésére és a kapcsolatok mélyítésére.

A 2016. évi Prism Award pályázat részleteiért kattintson ide!