Ígéretünkhöz híven nagy örömmel tájékoztatunk Titeket arról, hogy elhárultak az akadályok és újra működik a magyar nyelvű vizsgáztatás PCC- szinten, majd hamarosan ACC-szinten is.

A korábbi információk szerint több kolléga is részt vett a vizsgázatói képzésén és közülük négyen már fel is kerültek a vizsgáztatók listájára: Barnóczki Annamária MCC, Delevich Zita PCC, Izsák Norbert PCC és Séra Attila PCC.

Ezúton gratulálunk nekik és bízunk abban, hogy felgyorsul a magyar nyelven folyó vizsgáztatás folyamata.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket újra arra, hogy a vizsgáztatókat szigorú titoktartási és az etika szabályok kötik: nem értékelhetnek olyan kollégát, akivel szignifikáns kapcsolatba(n) kerültek vagy állnak. Ezért kérjük, hogy ne keressétek meg a kollégákat közvetlenül, mert - az ICF Global útmutatása szerint - a fennálló aktív személyes kapcsolattal  akár ki is zárhatjátok magatokat az értékelési folyamatból.

Minden kérdésetekkel forduljatok közvetlenül az ICF Global csapatához: support@coachfederation.org vagy a magyar tagozat akkreditációért felelős igazgatójához az akkreditacio@coachfederation.hu címen.