Pályázat coachszemléletű vállalatok részére

Az ICF Magyar Tagozata minden második évben pályázatot hirdet a Prism Award nevű díjra. Az ICF Global 2005 óta minden évben a Prism Award pályázat keretén belül elismeri azon szervezeteket, ahol a coachingprogramok szigorú szakmai standardok szerint folynak, támogatják a stratégiai célokat, formálják a vállalati kultúrát és mérhető pozitív hatást gyakorolnak az egész szervezet működésére.

Az ICF Magyar Tagozata 2015-ben a nemzetközi pályázathoz való kapcsolódás első lépéseként meghirdette az Év Coaching Szemléletű Vállalata díjat, ezzel megteremtve az alapokat a nemzetközi díj honosításához. 2016-ban ezután jött az első magyar Prism Award, amelyre remek pályázatok érkeztek.

Ennek folytatásaként az ICF Magyar Tagozata meghirdeti a 2018 végéig elért teljesítményekre vonatkozó Prism Award 2018-at. Olyan szervezetek pályázatát várjuk, ahol az elmúlt években mérhető eredményekben is kimutatható változást hoztak, hoznak, a szervezetnél indított coachingprogramok.

Az ICF Magyar Tagozatának Prism Award díjára azon kis-, közép- és nagyvállalatok, intézmények, szervezetek, valamint non-profit szervezetek pályázhatnak, akik:

• alkalmazzák a coaching egyéni és/vagy csoportos/team formáját dolgozóik fejlesztésére
  • munkatársaik számára lehetőséget biztosítanak a coaching megismerésére, alapjainak elsajátítására,
  • a vállalatnál dolgozó belső és/vagy külső coachok valamilyen ICF minősítéssel rendelkeznek (ACC, PCC vagy MCC),
  • a szervezet biztosítja a belső coachok számára a szakmai továbbképzést, a képzési helyek kiválasztásánál figyelembe veszik a nemzetközi minősítéssel rendelkező képzési intézményeket,
  • a szervezet a coachingmegállapodások során az ICF Etikai Kódexét veszi alapul, ezt használja (különös tekintettel a titoktartásra),
  • A coachingszemlélet a vállalati kultúra része,
  • A vállalati rendszerek biztosítják a coaching folyamatok folytonosságát, fenntarthatóságát. A coaching szervesen beépült a fejlesztési folyamatokba.

A pályázás részleteiről itt olvashat többet.