A korábbi évek gyakorlatát folytatva a Business Coach Kft. együttműködő partnereivel ismételten nagyszabású kutatást indít a magyar coaching piac aktuális helyzetének feltérképezésére. Az eredményekről a kutatást vezető Komócsin Laura PCC elsőként az idei ICF Coach Konferencián számol be.

Mi is nagy izgalommal várjuk az eredményeket, és arra kérjük tagjainkat, hogy a kérdőív kitöltésével járuljanak hozzá a kutatáshoz, és lehetőségeikhez mérten továbbítsák azt partnereiknek.

A kutatás célja, hogy felmérje a coaching elterjedtségét, az alkalmazás módjait, feltételeit és körülményeit, ezáltal hozzájáruljon ahhoz, hogy a hazai vezetők és HR szakemberek jobban megismerhessék a coachingban rejlő lehetőségeket, és minél hatékonyabban alkalmazhassák ezt az eszközt. Ehhez nagy öröm lenne, ha nem csak coachok, hanem cocheek, ügyfelek, partnerek is kitöltenék a kérdőívet.

A kitöltők között kisorsolásra kerül 3 fő részére - egyenként 50 ezer forint összegű – ajándék utalvány, mely beváltható a Business Coach Kft szolgáltatásaira.

A kérdőíveket az alábbi linkeken lehet elérni:

(Ha a coaching folyamtok során több szerepben is részt vettek már, akkor több típusú kérdőív kitöltése is lehetséges.)

Kérjük, hogy azok, akik coachként dolgoznak, vagy jelenleg coach képzésben vesznek részt, az alábbi linken levő kérdőívet töltsék ki:

COACH KÉRDŐÍV

Kérjük, hogy azok, akik már coacheeként részesei voltak coaching folyamatnak, az alábbi linken található kérdésekre válaszoljanak:

COACHEE KÉRDŐÍV

És azon szervezetek vezetőit, HReseit, akik, mint megbízók, megrendelők lehetnek coaching folyamatok esetén, az alábbi kérdőív kitöltésével segítsék a munkákat:

MEGBÍZÓI KÉRDŐÍV

Kitöltési határidő: 2018. április 15.