Az ICF az idei évben VI. alkalommal rendezte meg a Civil Rapid Randit, mely a Jószolgáltai program nyitó eseménye. A tavaszi programkezdést követően elindult a Semmelweis Egyetem hallgatóinak coaching-támogatása is.

Az ICF Jószolgálati Programjának célja, hogy egy-egy 5 alkalmas pro bono coaching folyamattal támogassunk olyan kiemelkedő társadalmi tevékenységet végző civil szervezeteket, akik más módon nem juthatnak ilyen támogatáshoz. Az elmúlt 5 év tapasztalatai azt mutatják, hogy nagy az igény a személyes fejlődésre és ügyfeleink kifejezetten hasznosnak ítélték meg a coaching folyamatot, 96%-uk újra belevágna, ha lehetne.

Programunk csak a tagság számára elérhető és külön öröm számunkra, hogy szintén önkéntes alapon, mentor és szupervizor kollégáink jóvoltából ingyenes mentoring/szupervíziós/esetmegbeszélős folyamattal tudjuk támogatni a folyamatot vállalókat!

Van der Meer Gabriella PCC

Hosszú hetekig készítettük elő az Semmelweis Egyetem végzős vagy végzéshez közeli hallgatóinak csoportos coaching támogatásának II. évadját.

A várható létszámra való tekintettel eltekintettünk a civil programban megszokott rapid randi rendszerétől, ehelyett előzetesen online, majd a helyszínen, egy kiadvány formájában, valamint személyesen, a jelenlévő coachokkal ismerkedve tájékozódhattak a hallgatók a résztvevő önkéntes coachokról.

Jószolgálati coaching a Semmelweiss Egyetemen
Ezúttal 24 hallgató részesül csoportos vagy egyéni coachingban, melyhez a helyszínt az Semmelweis Egyetem biztosítja.

Ezzel együtt a 2017-ben CSR programban önkéntes munkát vállaló coachok száma 64 főre emelkedett, a befektetett energiát nagyra értékeljük!

A jószolgálati programról itt olvashatsz többet.

A jószolgálati csapat bemutatkozása itt található.