Az ICF Magyar Tagozata 2008-ban alakult, majd három évvel később, a régióban harmadikként elnyerte az ICF központjától az okleveles tagozat (Chartered Chapter) státuszt. Jelenleg már közel 150 fővel dolgozunk a coachingért és tagságunk fejlődéséért. A dinamikusan növekvő szervezet meghatározó szerepet tölt be a hazai coaching szakmában, elsősorban a nem csak tagjai számára szervezett rendezvényeivel (coach klubok, továbbképzések, kompetencia fórumok és coaching konferencia), hírlevelével, közösségi és társadalmi szerepvállalásával.

Alapító és aktív tagszervezete vagyunk a 2012-ben alapított Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének, mely piaci önszabályozó szervezetként a Magyarországon kialakult coaching kultúra minél szélesebb körben történő elterjesztésére jött létre.

2012-ben az ICF központja ‘Chapter Award’-dal ismerte el a tagozat által a MALÉV volt dolgozóinak nyújtott pro-bono coaching támogatást.

2015-ben pedig az AmCham projektért az ‘I Care For Award’-ot, Small Chapter kategóriában.

2016-ban ‘In recognition of excellence and inspiration’ díjat kaptunk: az ICF Magyar Tagozata az elmúlt évben szervezett közel 20 előremutató szakmai programmal, példaértékű együttműködésekkel, innovatív kezdeményezésekkel, és a mindezt keretbe foglaló hatékony kommunikációval jelentősen hozzájárult a professzionális coaching szakma sikeres népszerűsítéséhez.

ICF Global Award 2016

Tevékenységeink: