ICF & METU közös CSR projekt indul!

Az ICF (International Coach Federation) Magyar Tagozata segítséget nyújt a Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatóinak számára coaching témájú szakdolgozat elkészítéséhez, hozzáférést ad kutatási eredményeihez, lehetőséget biztosít hallgatói és oktatói részvételre az ICF konferenciákon.

Az ICF – METU kiemelt stratégiai partnerség részeként indul el a „Next Gens – közösen a jövő HR generációiért” CSR program is, melynek keretében a METU Emberi erőforrások alapképzési és Emberi erőforrás tanácsadó mesterképzési szakának nappalis végzős hallgatói 6 alkalmas pro bono coaching folyamatot kaphatnak az ICF és négy coach iskola (Coach Akadémia, Coach School, valamint a Pünkösdi Teológiai Főiskola és a METU coach képzésének) közreműködésével.

A program indításaként rendezzük meg április 4-én Next Gens Day eseményünket, ahol több izgalmas szakmai előadást követően a HR-es végzős hallgatóink a rapid randik szisztémája alapján találhatják meg coach-partnerüket.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam