Már csak pár nap van hátra a határidőből: tagság újításra emlékeztetjük tagjainkat.

Minden évben, így az idei, 2018-as esztendőben is március a tagság megújításának, vagy a szervezetbe való újonnani belépés kampányhónapja.

Ilyenkor többször is, sok-sok fórumon hívjuk fel a tagok figyelmét arra, hogy ideje megújítani a tagságukat, ami nélkül nehézkessé válna a kvalifikált coach munkája. Figyelmet fordítunk arra, hogy a kettős tagság előnyeit is megmutassuk.

Most itt is megragadjuk az alkalmat, hogy újra összeszedjük, miért fontos a tagság megújítása, és egyúttal egyszerűbbé tegyük a megújítással járó folyamat lépéseit.

Kezdjük is az ICF Global tagág megújításával, amit erre a linkre kattintva, néhány lépésben meg is tehetünk.

Miért fontos, hogy tagjai legyünk a nemzetközi szakmai szervezetnek?

Az ICF Global tagjának lenni, a tagságot évről-évre megújítani, talán nem is lehet igazán kérdés az ICF akkredtált coachok számára.

Az ICF Global 70 országban van jelen, 140 tagozata összesen 30 ezer tagot számlál.

Az ICF Global tagságnak köszönhetően bárhol a Világban lehetséges építeni a szakmai kapcsolatokat.
Az ICF Global tagság a kulcs a szakmai fejlődéshez: a minősítések megszerzéséhez elengedthetelen.
Az ICF Global tagjaként naprakészen tartható a tudás, az ismeretek a caoch-szakmai világtrendek terén.
Az ICF Global segítséget nyújt a tagjainak bármilyen szakmai kérdésről legyen is szó.
Az ICF Global tagjaként a szervezet a szakmai regiszterébe vesz, amely garantálja a minőségi munkát a meglévő és leendő üzleti partnerek felé.
Az ICF Global tagjaként nyitottá válnak a nemzetközi színtű képzések.
Az ICF Global tagság előfeltétele az ICF Magyar Tagozatban meglévő tagságnak.

Folytassuk tovább az ICF Magyar Tagozatba történő belépéssel, ami ugyan csak egyszerűen követhető erre a linkre kattintva.

Miért ugyanilyen fontos, hogy külön tagság megújítás a magyarországi tagozatban?

Az ICF Magyar Tagozat tagjának lenni, a tagságot évről-évre megújítani, talán nem is lehet igazán kérdés. Az ICF Magyar Tagozata Egyesület konferenciát szervez, workshopokat, előadásokat tart, és folyamatosan, szervezett keretek között biztosítja tagjai számára a szupervíziót, mentoringot.

Az ICF Magyar Tagozata egyesületi formában működik, a tagságot kizárólag külön belépéssel lehet biztosítani, az ICF Global tagság mellett. Az ICF Magyar Tagozata nélkül valójában nem működne a coachokat tömörítő szervezet a határon belül, a minősítések megszerzése jóval nehezebb lenne, a szakmai érdekvédelem komoly akadályokba ütközne.

A kettős tagságunk tehát nem kivételes helyzet, hanem szükséges a caoching szervezet megfelelő működését illetően.

Az ICF Magyar Tagozatában konkrét segítséget nyújtunk a minősítések megszerzéséhez.
Az ICF Magyar Tagozata tagjaként ingyenesek a hazai rendezvények, továbbképzések.
Az ICF Magyar Tagozatának tagjaként ingyenesek a szükséges szupervíziók és mentoringok.
Az ICF Magyar Tagozata tagjaként lehet hozzájutni a minősítések megszerzéséhez és megújításához szükséges CCEU pontokhoz.
Az ICF Magyar Tagozata egy olyan közösség, ahol a tagok segítik egymás szakmai munkáját.
Az ICF Magyar Tagozat tagjaként naprakész lehet a tudás a hazai és nemzetközi coach-szakmai kérdésekben.
Az ICF Magyar Tagozatban segítséget nyújtunk ahhoz, hogy a tagok kapcsolatokat építsenek, megtalálják az utat az ügyfelekhez.
Az ICF Magyar Tagozat tagjai bekerülnek a fontos szakmai regiszterekbe, az ICF Magyar Tagozat regiszterébe, és a hazai coach-szervezeteket tömörítő szövetségébe egyaránt.
Az ICF Magyar Tagozat tagjai jelentős kedvezményeket kapnak a partnereink képzésének díjaiból.

Újítsd meg a tagságodat! Renew your ICF membership!