Az ICF Magyar Tagozataként mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzünk szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2018-ban minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

Szeretettel vár mindenkit egy mentoring-szupervíziós estre Tegyi Enikő PCC!

Kedves coach kollégák!

Olyan csoportos szupervízióra, szupervízióval várlak Benneteket, ahol megoldásközpontúan és összetéve bölcsességünket és tudásunkat: csoportosan is dolgozunk általatok hozott eseteken, dilemmákon, kérdéseken, nehézségeken.
Két-három közösen feldolgozott témára lesz időnk a két órában, időnként megállunk személyes reflexióra arról, kinek-kinek mit hozott a konyhára az épp folyó csoportos munka.

Szeretettel várlak Benneteket!
Enikő

Tegyi Enikő  PCC

Kilenc éve dolgozik vezetői coachként egyéni ügyfelekkel, csoportokkal és teamekkel a megoldásközpontú brief coaching egyik magyarországi úttörőjeként, kétezer óra gyakorlattal a háta mögött. Coachgyakorlatában szívesen kísérletezik a brief coaching kereteinek tágításával, az érzelmi és testtel végzett munka megoldásközpontú integrálásával.

A brief coaching elismerésfókuszú, önszerveződést támogató látásmódját és eszközeit szívesen alkalmazza tágabb szervezeti keretek között is, így  értekezletfejlesztő, burn-out prevenciós,  a coaching stílusú vezetést, a szervezetek kultúráját és megtartó képességét fejlesztő programjaiban, gyakorlata van belső coachok képzésében. A Brief coaching a szervezetben, a vezetésben képzésén szívesen megosztja brief coachinggal szerzett egyéni, csoportos, team és szervezeti tudását.  Rendszeresen publikál, a Coaching alapok, coaching irányzatok című akadémiai kiadvány brief coachingról szóló fejezetének szerzője. Számos coachiskola vendég- és vizsgáztató tanára, egyetemi meghívott coachelőadó megoldásközpontú brief coaching témában a BME-n, a Corvinuson.

További információk: www.tegyieniko.huwww.solutionfocus.hu

REGISZTRÁCIÓ

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2019. március 25. (hétfő) 18.00–20.00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.