Coaching Etika

Szinte csak akkor vesszük észre, hogy mennyire fontos, ha hiányzik. Pedig amikor hiányzik, akkor nagyon hiányzik, sok bonyodalmat és keserűséget okozva. Az etikai bizottság munkájának célja, hogy támogassa az ICF közösséget ennek a hangnak a tisztán tartásában, és az összehangolódásban. Miért jó nekünk, ha tisztán szól az alaphang, azaz vannak etikai elveink és viselkedésünk összhangban van az etikai elveinkkel? Mit nyerünk vele, mit veszítünk nélküle?

Előadó: Galambos Katalin

Olyan folyamatokban szeretek részt venni, ahol a cél: az emberben vagy a szervezetben rejlő lehetőségek kibontakoztatása, tartós változás elérése, az együttműködés és a belső harmónia fejlesztése.

Elsősorban üzleti és a magánéleti coach vagyok, de emellett szervezet és folyamatfejlesztési, változáskezelési tanácsadással, illetve kommunikációs és önismereti, vezetői tanfolyamok tartásával is foglalkozom.

Pályámat programtervező matematikusként kezdtem, de rájöttem, hogy az emberek működése sokkal inkább lenyűgöz, mint az absztrakt világ. Az Accenture Kft. színeiben sajátítottam el az üzleti tanácsadási szakmát, majd az asszertív kommunikáció és a coaching felé fordultam. Elvégeztem a Rogers Mentálhigiénés Terapeuta képzést, Tranzakció Analízis (TA) alapú coachingot tanultam, majd évekig kísértem a TA tanuló-csoportokat csoport coachinggal.

2008 óta foglalkozom üzleti coachinggal, 2013-ban elnyertem „Év Coacha” címet az ICF pályázatán. Folyamatosan képzem magam, hogy megismerjem az új irányzatokat, technikákat (Gestalt, Mindfulness, Autogén Tréning, Rendszerállítás, Watson…), de az a tapasztalatom, hogy a coaching legfontosabb, leghatékonyabb eszközei az egyenrangú kapcsolat, az őszinte kíváncsiság a másikra, az elfogadó, értő figyelem és a coach önismerete, élettapasztalata.

Az ICF akkreditált coachoknak ahhoz, hogy meghosszabbítsák akkreditációjukat, legalább 3 CCEU pontot kell szerezniük a coaching etika területén. Ezért mindenképpen érdemes eljönnöd, hogy az előírt 3 pontból ezen az estén 2 pontot megszerezz.

REGISZTRÁCIÓ

Az ICF Kompetencia Fórum ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2017. október 12. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.