S. Tóth Márta:

NLP eszközök a coachingban - Hasznos eszközök az NLP világából, melyek elősegítik a sikeres coaching folyamatot

Az NLP (Neuro-Lingvisztikus Programozás)  - egy tudomány és csakúgy, mint a coaching - egy fejlesztő módszer. A Neuro Lingvisztikus Programozás azt az alapvető dinamikát írja le, hogy az elme (neuro) és a nyelv (lingvisztikus) kapcsolata és kölcsönhatása milyen hatással van a testünkre és viselkedésünkre (programozás). Egy coaching folyamat során a coach-nak nagy hangsúlyt kell fektetnie mind az ügyfél verbális kommunikációjára, mind pedig a nonverbális kommunikációra (testbeszédre). Ezek kombinációjának segítségével tudjuk megismerni ügyfelünket és hatékony támogatást nyújtani számára a folyamatban. Az a coach, aki elsajátítja az NLP coachinggal is ötvözhető elemeit/eszközeit, egy egyedi és minden eddiginél hatékonyabb coaching folyamatot biztosíthat a hozzá forduló klienseknek, akik ezáltal megtapasztalhatják az NLP módszerben rejlő erőt. Mindennapi életükbe beépítve a módszert, az ügyfelek jelentős fejlődést érhetnek el kommunikációjukban, akár üzleti, akár magánéletükben. S. Tóth Márta nemzetközileg minősített NLP Tréner a két órás interaktív workshop során bemutatja azokat a leghasznosabb NLP eszközöket, amelyek sikeres és tartós változást biztosíthatnak az együttműködésre épülő coaching folyamatában.

Ha a résztvevők közül bárkinek valós elakadása, vagy célkitűzése van és szívesen kipróbálná a workshop témáját képező módszert, akkor az eseményen jelentkezhet coachee-nak.

S. Tóth Márta nemzetközileg minősített Life és Business Coach, NLP Tréner, Személy és Szervezetfejlesztési Programok Trénere. Ezen felül nevéhez fűződik a Lineo International Consulting Kft. és a Coaching, NLP & Mediation International Academy by S. Toth Marta megalapítása, valamint a méltán ismert és elismert Lineo CoachingTM márkavédett coaching és tanítási módszer megalkotása. Előadásait és tréningjeit nagy siker övezi, szakmájának megbecsült és elismert tagja. 14 év nemzetközi cégvezetői és coaching, 14 év HR, 12 év média, 16 év oktatói és tréneri, 10 év szervezetfejlesztési tanácsadói, valamint 7 év mediátori és NLP tréneri tapasztalattal rendelkezik. Számtalan nemzetközi versenyt nyert ügyvezető igazgatóként és coachként. Kétszer is bekerült a WHO IS WHO Magyarországon és a WHO IS WHO Romániában című lexikonba, amely a kiemelkedően sikeres emberek életrajzát tartalmazza.

REGISZTRÁCIÓ

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. február 15. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.