Örvényesi Rita: Fogyatékkal élők coachingfolyamatban - A kölcsönös megértés művészete

Hall téged az ügyfeled? Te érted, amit közöl?

Mi történik, amikor coachként rájössz, hogy más nyelvet beszélsz te, és mást az ügyfeled?

Ki alakítja a kommunikációt? Hogyan épül fel a megértés? Mi történik, ha az eddig működő kommunikációs rutinok nem működnek?

Az este folyamán Horváth Zsófi jelnyelvi tolmács lesz segítségemre.

Különleges alkalomra invitálom a coachokat. Siket barátaim és a magyar siket jelnyelv lesz segítségemre.

Hozd magaddal nyitottságodat, és másfajta figyelemmel lépj be a megértés hallatlan világába!

Örvényesi Rita – Több mint 25 éves szakmai tapasztalatom van nemzetközi reklámügynökségi oldalon valamint kereskedelmi és szolgáltatásmarketing szakterületen, nagyvállalati vezetőként. A stratégiai tervezés, a kereskedelmi és marketing szervezetek és munkafolyamatok kialakítása, fejlesztése vált szakterületemmé. Szívesen foglalkozom Public Relations feladatokkal is. Németül, angolul és oroszul beszélek.

Elhivatottam támogatom a tanulást és a tudásmegosztást, ezért a Magyar Coachszemle folyóirat alapítójaként és társ-főszerkesztőjeként dolgozom, valamint az előző két évben az International Coach Federation Kommunikációs és Programigazgatójaként tevékenykedtem.

Korábbi munkám során – marketing-igazgatóként – többször találkoztam olyan Corporate Social Responsibility (CSR) programokkal és munkaterületekkel, melyek lehetővé tették, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljek mozgás-, látás- vagy hallássérült és szellemi fogyatékossággal élő emberekhez. Mindig felemelő és megható érzés volt részese lenni a sérült emberek boldogságának, boldogulásának. Azt tapasztaltam, hogy a fogyatékkal élők az egészséges embereket felülmúló örömmel, motivációval és teljesítménnyel küzdenek és dolgoznak. A szakértő támogatásra, meghallgatásra és segítségre pedig – mint bármelyikünknek – nekik is szükségük van.

Ezért döntöttem úgy, hogy munkámmal a fiatal nagyothallókat segítem: a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségével együttműködve csoportos foglalkozásokat és egyéni coaching folyamatokat vezetek térítésmentesen.

REGISZTRÁCIÓ

Az ICF Coachklub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. szeptember 20. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.