ICF Coach Konferencia 2018

PROGRAM ELŐZETES

Mit kell tudni az eseményről?

Az ICF Coach Konferenciát, alapítása óta, az ICF Magyar Tagozata szervezi. Ez az esemény a legnagyobb seregszemléje a hazai ICF minősített coachoknak.

Miért májusban van a konferencia?

Az ICF Coach Konferencia a nemzetközi coaching hét (International Coaching Week) hazai eseménye. A világ összes tagszervezete májusban ünnepli a coach-szakmát.

Mi köré szerveződik az idei esemény?

Ahogy 2017-ben az Önreflexió, úgy 2018-ban a Sokszínűség téma köré szerveződnek az előadások és workshopok.

Hol, mikor lesz a konferencia, hogyan lehet jelentkezni?

A 2018-as ICF Coach Konferencia a Magyar Telekom Tölösi Konferencia Központjában lesz, 2018. május 15-én kedden, a tervek szerint 9 és 17 óra között. A konferenciára regisztráció szükséges, amit hamarosan elindítunk. (A konferencia CCEU pontokat is jelent.)

Milyen programra számíthatunk?

A hagyományainknak megfelelőan lesz ráhangoló, és nyitó plenáris előadás, majd három szekcióban folytatjuk, várhatóan 12 témában, 75 perces etapokban. Lesznek workshopok és rendhagyó találkozó pontok. A programot még szerkesztjük, az előadók egyeztetése zajlik.

 

Az ICF Coach Konferencia 2018 előadói, témái, előzetesként:

Virágh Anna (az ÉV ICF Coacha 2017,  van der Meer Gabriella PCC, Örvényesi Rita, Kákonyi Anett PCC, Komócsin Laura PCC , Bite Barbara PCC , Szabó Gabi MCC, Márton Mónika PCC, Hegedűs Dóra PCC, Horváth Tünde MCC

Colmon Elridge MCC, Csetneki Csaba PCC, Gosztonyi László PCC, Sivó Imre PCC, Cservenyák Tamás 

 

Mitől különleges a 2018-as Coach Konferencia?

2018-ban, 10 éves az ICF Magyar Tagozata. Az idei konferencia a nyitánya a születésnapi évnek. Így garantáltan lesz torta, vidámság. közös ünneplés és a születésnapi év programjának meghirdetése. (Nem titkoljuk, hogy a 2019-es záró programig, legalább egyszer, minden tagunkat egyszer megmozgatunk...)