Kedves ICF Tag!

 

A tisztújító választás meghirdetése a közgyűlési meghívók e-mailben való elküldésével valamint a Tagozat honlapján való közzététellel megtörtént.

 

Az ICF Magyar Tagozat Választási Bizottság (VB) megalakult.

A Bizottság tagjai: Hegyi Nóra, Viniczai Andrea, Dr. Gogolák Zoltán 

Elnöke: Hegyi Nóra

 

Beérkeztek a pályázatok a 2018-as elnökségi pozíciókra:

 

PDF icon csetneki_csaba_palyazat_icf_elnok_2018.pdf

PDF icon nagy_jozsa_dorottya_palyazat_alelnok_2018.pdf

PDF icon szabo_gabi_palyazat_etikai_bizottsag_2018.pdf

PDF icon bezeredy_herald_balazs_palyazat_kincstarnok_titkar_2018.pdf

PDF icon kakonyi_anett_palyazat_akkreditacios_igazgato_2018.pdf

PDF icon nagy_nora_palyazat_kommunkacios_igazgato_2018.pdf

PDF icon sera_attila_palyazat_csr_igazgato_2018.pdf

 

A választásra az ICF Magyar Tagozatának éves Közgyűlésen kerül sor. A tisztségek betöltésére a közgyűlést követően kerül sor.

Valamennyi tisztséget egy-egy évig, az éves rendes közgyűléstől a következő év rendes közgyűléséig töltik be, azaz minden évben tisztújító választás kerül megrendezésre.

 

Az alábbiakban tájékoztatást szeretnénk adni a magyarországi egyesületekre vonatkozó törvényi szabályozás változása kapcsán a közgyűlésre illetve annak összehívására vonatkozó elvárások változásairól.

Az Egyesületek közgyűlésének határozatképességéhez a Tagság 50%-nak kell megjelennie, ellenkező esetben a közgyűlés határozatlanképtelenség miatt halasztásra kerül. Eddig az volt a korábbi szabályozásnak megfelelő gyakorlat, hogy 30 perccel később, ugyanott, ugyanazzal a napirendi ponttal megrendezésre került a megismételt közgyűlés, mely már a megjelent tagok számától függetlenül is határozatképes volt. A törvényi előírás az idei évtől változott, a két közgyűlés között legalább három, de legfeljebb tizenöt nap kell legyen.

 

2018. január 11-én hívtuk össze az ICF Magyar Tagozata Egyesület közgyűlését a MOM Kulturális Központban, melyet határozatlanképtelenség miatt meg kell ismételnünk.

A megismételt közgyűlés időpontja 2018. január 18. 18:30-20:30 között. Helyszíne a MOM Kulturális Központ Jókai terme, ahol az Évadnyitó Piknikkel és az ’Év ICF Coacha’ díjátadóval együtt hívjuk össze a megismételt közgyűlést, mely már a megjelent tagok számától függetlenül is határozatképes.

 

PDF icon meghivo_icf_egyesulet_megismetelt_kozgyules_2018.01.18.pdf

 

Ezen a rendezvényen kerül sor az 'Év ICF Coacha 2017' pályázat díjátadására is, a pályázók és a bírálóbizottság nevében is várunk titeket sok szeretettel!

 

Részvételetekre feltétlen számítunk!

 

Üdvözlettel az Elnökség illetve a Választási Bizottság nevében:

 

Csetneki Csaba PCC                             Hegyi Nóra

Alelnök | President Elect                        Választási Bizottság Elnöke