Bátor vezetők - szimultán coachingban

Gyakran használunk jelzőket a szervezeti vezetőkre:

• Eredményes, hatékony, csapatépítő, újító, elkötelezett, vizionáló...a bátor szót ritkábban említjük
  • A mai korban már mást jelent bátornak lenni, mint elődeink idején
  • Bátorság lehet, ha valaki transzparens, őszinte, nyílttá teszi, hogy mi zajlik benne, felvállalja a kérdéseit, dilemmáit
  • Bátor ha fejlődni, megújulni akar, és ehhez elfogadja egy coach támogatását

A Vállalati klubra egy ilyen vezetőt hívunk.

Arra invitáljuk, hogy dolgozzon magán és kérdésein 2 coach szimultán munkájával.
Így több dolog is láthatóvá válik egyszerre. Hogyan dolgoznak a coachok, milyen különböző módon közelítik meg a témát. Hogyan halad a gondolkodásában a vezető, mi hat rá, mi hasznos számára.
Bátor kísérlet lesz, erős tanuló térben.

Meghívott vendégünk, a bátor vezető ez alkalommal:

Mezőségi Richárd, Műszaki igazgató – Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.

Megközelítőleg tizennyolc éves műszaki területen megszerzett és tízéves szakmai és általános vezetői tapasztalattal rendelkezem. Elkötelezettségem az üzleti és pénzügyi érdekek képviselete, fókuszban tartva a folyamatos fejlődést, globális munkahelyi környezetben. A munkám során fontosnak tartom az eredményeket és célokat, a megbízhatóságot és kitartást. Karrierem során kiemelt projektekkel is foglalkoztam, melyeknél elvártak voltak a szervezési, problémamegoldó, együttműködő, stressz kezelő és sikerorientált viselkedésformák, nyomás alatti munkavégzés. Mint vezető, a csapatfejlesztést és motiválást (coaching és mentoring), a jó kommunikációs és prezentálási készségeket elengedhetetlennek tartom.

Szakmai pályafutásom során eddig nagy múltú multinacionális vállalatoknál töltöttem be különböző technikai/műszaki pozíciókat, a karrierlétrán való lépcsőfokok folyamatos elérésével. Ezen pályafutás során sikerült megtapasztalnom a különböző pozícióknál alkalmazott és különböző szintekhez tartozó coachingtechnikákat, módszereket. Coachinggal először megközelítőleg több mint 11 éve találkoztam részletesebben egy vállalat által szervezett keretben és értettem meg a használatának fontosságát, lehetséges hatékonyságát, eredményét egy multinacionális környezetben.

Meghívott coachok, akik a szimultán ülést vezetik:

Séra Attila PCC Coach, Teamcoach, Tréner

Közgazdász végzettséggel rendelkezem, coachként, mentorként és trénerként dolgozom. Időm nagy részét a Coach School irányításával, oktatással, egyéni és csoportos coachinggal töltöm.

Szlogenem: Legyen mindenki coach, így könnyebb lesz az életünk és a mindennapi munkánk is!

Szilvási Gabriella ACC

Hiszek abban, hogy minden erőforrás megvan bennünk, amire csak szükségünk van. Coachként abban támogatom ügyfeleimet, hogy céljaikat könnyedén, erőforrásaikhoz hozzáférve valósítsák meg.

Az ICF Vállalati Klub rendezvényeinek, a Bátor Vezetők sorozat házigazdája:

SZABÓ GABI MCC Az ICF akkredtitációjában az elsők között lett Master Certified Coach. A Watson Coach Iskola alapítója és oktatója. Cselekvésorientált szakember, módszertanát a pszichodráma tanulmányaiból építette fel. Több, mint 25 éve vezet fejlesztő csoportokat, szervezeti vezetőkkel és szakemberekkel. 2016 óta az ICF Magyar Tagozatának alelnöke.

REGISZTRÁCIÓ

Az ICF Vállalati Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. szeptember 6.  18:00 - 20:00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.