Az ICF tagjaként a professzionálisan képzett coachok nemzetközi közösségéhez tartozhatsz, az  ICF márka használatával pedig nő a szakmai hitelességed.

Tagságod által lehetőséged van globális szinten

• hálózatot építeni,
  • szakmailag fejlődni és
  • betekintést nyerni az élvonalbeli coaching kutatásokba.

Az ICF számtalan eszközt és támogatást nyújt neked coaching kerriered építésében

Az ICF küldetése, hogy fejlessze a coaching szakmát, gondoskodjon a coachok számára fontos támogatásról és eszközökről,  a tagok pedig  fókuszálhatnak az ügyfeleikre, és arra, hogy jobbá tegyék a világot, mert ez számít igazán.

Örömünkre szolgál, ha csatlakozol szakmai szervezetünkhöz!

1. Csatlakozásod az ICF világszervezetébe történő belépéssel kezdődik:

Ezt a www.coachfederation.org oldalon keresztül tudod megtenni. Személyes adataid frissen tartásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az ICF Magyar Tagozata havi körlevéllel el tudjon érni, és információkhoz juss eseményeinkről, munkánkról.

Tagdíj:

Az éves tagdíj 245 dollár. (Részleteket lásd alul az időarányos tagdíjaknál)

Az ICF tagdíj évente kerül számlázásra, és az összes tagság lejár a következő év március 31.-én. Havi vagy negyedévenkénti fizetési lehetőség nincs. Az új ICF tagságok időarányosan kerülnek elszámolásra, attól függően, ki melyik napon csatlakozott az ICF-hez. Például a januári, februári és márciusi tagságdíjak tartalmazzák az időarányos összeget az érvényes tagsági évre, valamint a következő évi tagsági díjat.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy vonatkozik rád az ICF etikai kódexe (ami tiltja, hogy nem valós coaching képzettséggel bárkit megtévesszünk). Az ICF fenntartja a jogát, hogy bármikor átvizsgálja a tagok coaching képzésének óraszámait, vagy az akkreditáció bizonyítékát az adott coach képző programnál vagy iskolánál.

Hasznos tanácsok az online jelentkezéssel kapcsolatban

• Ha belekezdesz a folyamatba, de nem tudod befejezni, kérjük lépj kapcsolatba az ICF-fel az icfheadquarters@coachfederation.org címen, hogy be tudd fejezni a jelentkezést.
  • Ne klikkelj a „Vissza” gombra a böngésződben. Ha így teszel, azáltal befejezi a jelentkezésedet a rendszer.
  • Ne használj központozást, amikor megadod a hitelkártyád számát, beleértve a szóközt, a gondolat- és kötőjeleket.

Akik előnyben részesítik a papíron történő jelentkezést, itt letölthetik a PDF formátumú jelentkezési lapot.Kérjük, tölts ki és küldd vissza az ICF-nek faxon keresztül.

Időarányos tagsági díj információk

2017 december

$81.67

2018 március 31

2. Belépés az ICF Magyar Tagozat Egyesületbe:

Ahhoz, hogy Magyarországon is létezhessen ez a szakmai közösség – azaz tagjaink lehessenek, konferenciát, rendezvényt, klubot szervezhessünk, termet bérelhessünk, pályázatot hirdethessünk, díjakat oszthassunk – hivatalos jogi személyiséggel kell rendelkeznünk. Ezért a hatályos magyar törvényeknek megfelelően ICF Magyar Tagozata Egyesülete néven vagyunk bejegyezve civil szervezetként.

A fenntartható, hosszú távon működéshez és közös szakmai céljaink megvalósításához minden tagunk egyesületi tagságára szükség van. Ezért javasoljuk, kérjük, hogy lépj be az Egyesületbe.

Tagdíj

A 2017-es egyesületi tagdíj összege 10 000,- Ft., mely a naptári évre szól, és számos előnyhöz, kedvezményhez juttat:

• A tagok térítésmentesen vehetnek részt az ICF Coach Klubokon (évi legalább 4, de általában 5-6 rendezvény, alkalmanként 5000 Ft-os belépődíjjal).
  • További előny, hogy meghatározó kedvezményeket biztosítunk az Egyesület tagjainak. 25-30% kedvezménnyel vehetnek részt új programunk, a Mesterhármas sorozaton, illetve a májusi ICF Konferencián.
  • Nemzetközi kutatási eredmények hazai bemutatása
  • Élő on-line és off-line szakmai közösség (LinkedIn és Facebook csoport, kapcsolatépítő rendezvények)
  • Kapcsolattartás külső képzési szolgáltatókkal a tagok továbbfejlődési lehetőségeivel kapcsolatban, ajánlatok meghirdetése (akkreditációs felkészítés, továbbképzési CCEU pontgyűjtés, szupervízió, melyekből a legtöbb kedvezményes tagjaink számára)
  • Helyi etikai bizottság működtetése
  • Jószolgálat - Társadalmi felelősségvállalási kezdeményezések (pro-bono coaching)
  • A Szakmai Kódex aláírójaként más hazai coaching szakmai szervezetekkel közös munkavégzés az önszabályozásért

Néhány fontos információ a tagságról:

• Ezen az oldalon érhető el a Belépési nyilatkozat, melyet szkennelve vagy postán juttass el Nagy-Józsa Dorottya Kincstárnok-Titkárnak (részletek a linken).
  • Az egyesületnek (ugyanúgy, mint az ICF-nek) kizárólag magánszemély tagjai lehetnek, így amennyiben az átutalást céges bankszámláról indítod, mindenképpen tüntesd fel, kinek a tagdíját utalod

• A bankszámlaszámunk: 16200199-00143855 (MagNet Bank). Szeretnénk elsősorban, ha utalással sikerülne megoldania a befizetést. Eltérő esetben kérlek keresd Nagy Józsa Dorottyát.

• A magyar tagozat honlapján sok információ szerepel pl. eseményeink, az akkreditáció, jószolgálati tevékenységeink és még számos más.
  • Jelentkezz be, hogy Te is szerepelj az ICF Magyar Tagozat weboldalán szereplő tagok adatbázisában.
  • Cikkeid megjelenhetnek az ICF Magyar Tagozata blogjában.

Csatlakozás az ICF Magyar Tagozata csoportokhoz a  közösségi média felületein:

Várunk sok szeretettel! Építsük együtt a hazai coaching minőséget szakmai szervezetünkön keresztül!