Ünnepélyesen felavatom a táncparkettet, a Nemzetközi Coach Szövetség Magyar Tagozatának virtuális táncparkettjét!

Szeretettel és nyitottsággal várjuk mindazokat, akik már ismerik a lépéseket, és szeretnék megosztani tapasztalatukat másokkal is a coaching nevű új táncról.

Ebben a táncban elég, ha az egyik partner ismeri a koreográfiát. Ha ügyes, könnyedén viszi táncba a párját, akinek biztonságot tud nyújtani, önbizalmat az első lépésekhez. Megmutatja a kereteket, közösen hangolódnak rá a ritmusra. A stílust és a tempót együtt alakítják ki. Minden tánc más és más. A lényeg, hogy a táncpartner magáénak érezze a tanulást, a mozgást, és megnyíljon, felfedezze saját tehetségét. A táncórák végére magabiztosan mozog majd a parketten, akár edzője nélkül is.

Ezennel megnyitjuk azt a tánciskolát, ahová szívesen látjuk a tánctanárokat, kezdőket és haladókat, a fejlődni vágyókat. Bízunk benne, hogy egyedi műsorotok bevonzza a lehetőségeket, a táncpartnereket. Izgatottan várjuk a koreográfiátokat, élménybeszámolóitokat! Osszátok meg bátran személyes, egyedi tapasztalataitokat, kipróbált módszereiteket!

Köszönöm Cservenyák Tamás alelnöknek, hogy nem csak kitalálta, de meg is valósította ezt a virtuális táncparkettet!

Jó táncot, jó lehetőségeket kívánok mindenkinek!

Hegedűs Dóra ACC, az ICF Magyar Tagozatának elnöke

∗ Jackson Brown író