Az ICF Magyar Tagozat, mint jogi személy ICF Magyar tagozat Egyesületként működik. Az egyesület tagja az a magánszemély lehet, aki tagja az ICF Magyar Tagozatnak (tehát a nemzetközi oldalon tagdíját rendezte adott tárgyévre és bejelölte, hogy a Magyar Tagozathoz kíván tartozni), valamint belépett az Egyesületbe. Egyesületi tagsághoz a icf-belepesi-nyilatkozat-2017.doc kitöltése és a 10 000,-Ft egyesületi éves tagdíj befizetése szükséges.

• Az egyesületnek (ugyanúgy, mint az ICF-nek) kizárólag magánszemély tagjai lehetnek, így amennyiben az átutalást céges bankszámláról indítod, mindenképpen tüntesd fel, kinek a tagdíját utalod
  • A bankszámlaszámunk: 16200199-00143855 (MagNet Bank). Szeretnénk elsősorban, ha utalással sikerülne megoldania a befizetést. Eltérő esetben kérlek keresd Nagy-Józsa Dorottyát.
  • A kitöltött dokumentumot kérjük eljuttatni a titkar@coachfederation.hu e-mail címre, vagy postán a 1023 Budapest, Bécsi út 25. címre, ICF Magyar Tagozata - Nagy Józsa Dortottyának címezve.

Amennyiben már tagunk vagy, akkor a nemzetközi tagság megújításához hasonlóan, minden év március végéig kérjük újítsd meg az ICF Magyar Tagozata egyesületi tagságodat is a tagdíj fenti számlaszámra való átutalásával!

Az egyesületi tagság feljogosítja a tagokat évi legalább 4 ICF Coach Klubokon és 4 Kompetencia Fórumokon való díjmentes részvételre, (egy Klub belépő 5000 Ft-), továbbá számos egyéb juttatást biztosítunk az Egyesület tagjainak. Részletekről érdeklődj a titkar@coachfederation.hu e-mail címen, illetve a http://www.coachfederation.hu/esemenyek oldalon.

A magyar tagozat honlapján sok információ szerepel pl. eseményeink, az akkreditáció, jószolgálati tevékenységeink és még számos más.
Jelentkezz be, hogy Te is szerepelj az ICF Magyar Tagozat weboldalán szereplő tagok adatbázisában. Ugyanakkor lehetőség van, hogy megjelenj az ICF Magyar Tagozata blogjában.