Élménybeszámoló az első rendhagyó Vállalati Klub vendégétől.

Május 10-én tartottuk az első Bátor vezetők - szimultán coachingban című klub-eseményünket. Az estre a házigazda és ötletadó Szabó Gabi MCC, Bóka Lászlót, a Magyar Telekom Vezetékes Hálózatok Ágazatvezetőjét hívta vendégül, akivel egyszerre két coach - Bita Barbara PCC és Bubik Szabolcs PCC alkotott egy ülést.

Az est az első volt, de nem az utolsó, a tervek szerint folytatjuk, rendszeresen lesz Bátor vezetők.

Bóka László így ír arról, hogy mivel gazdagodott az estnek köszönhetően:

"Húh, tényleg nagy élmény volt. Köszönöm nektek!

Szimultán coaching és bátor vezető? Mit jelentenek ezek? Fogalmam sem volt róla, amikor Szabó Gabi megkérdezte mit szólnék egy ilyen coachinghoz, mint bátor vezető. Azonnal igent mondtam, mivel ilyet még nem próbáltam és főként azért mert Gabi kért rá, és ha ő fejleszt valamit az minimum izgalmas lesz  [☺]

Az élménnyel gazdagabban azt mondom, hogy nagy bátorság volt a két coach részéről is akik velem együtt bíztak abban, hogy valami jó jön ki ebből az újszerű dologból. Köszönöm Barbarának és Szabolcsnak a bátorságukat és teljes jelenlétüket amivel engem kísértek a témámban.

Szóval egy bitang nagy élmény volt nekem, nem gondoltam, hogy ennyire mélyen bele tudok menni a témámba. A két coach kétszer váltotta egymást és ott folytatták ahol éppen tartottam, semmit nem kezdtünk elölről és ez nagyon jó volt, mert így én végig azt éreztem, hogy RÓLAM szól minden akkor és ott, abban a teremben, a két coach-al és a még jelenlévő 12 emberrel, akik lelkesen segítettek amikor kellett.

Egyszerűen nem volt menekülés  [☺] . Barbara és Szabolcs olyan figyelemmel és energiával voltak mellettem, lépkedtem velem , hogy én csak mentem tovább, egyre beljebb....

Most így visszagondolva még az ugrott be, hogy néha kipillantottam a többiekre és az ő részükről is feszült, támogató figyelmet tapasztaltam, nagyon-nagy csendet. Az volt az érzésem, hogy mind nekem szurkolnak."

A képeken Bubik Szabolcs, Bóka László, Bite Barbara és Szabó Gabi