Gyakran használunk jelzőket a szervezeti vezetőkre:

A bátor szót ritkábban említjük. A mai korban már mást jelent bátornak lenni, mint elődeink idején.

Bátorság lehet, ha valaki

A Vállalati Klubba egy ilyen vezetőt hívunk, s arra invitáljuk, hogy dolgozzon magán és kérdésein egy tapasztalt coach segítségével. Így több dolog is láthatóvá válik egyszerre. Hogyan dolgozik a coach, hogyan közelíti meg a témát. Hogyan halad a gondolkodásában a vezető, mi hat rá, mi hasznos számára. Bátor kísérlet, erős tanuló térben.

Meghívott vendégünk, a bátor vezető ez alkalommal: Bábel Gabriella, Microsoft Senior Enterprise Channel Manager, CEE

Informatikus mérnökként diplomázott, MBA képesítését már mint az Almacomp / SZÜV kereskedelmi igazgatója szerezte. Az Ericsson-nál töltött 3 éve alatt szintén értékesítési vezetőként, ügyfélkapcsolati igazgatóként volt a cég felsővezetésének. A Microsoftnál eltöltött két évtized alatt volt Lakossági Igazagató és Nagyvállalati Igazgató is, mindkét pozícióban mint felsővezető. 2019-ben 9 hónapon át ő volt a Microsoft Magyarország megbízott Ügyvezető Igazgatója is. Jelenleg a Kelet-Közép Európai Nagyvállalati Vezető, a régió 23 országában segíti a legnagyobb ügyfelek digitális transzformációját és a világban végbemenő egyre gyorsuló és egyre kiszámíthatatlanabb változáshoz való alkalmazkodási képességük növelését a technológia által.

A meghívott coach, aki az ülést vezeti: Martin-Hajdu György PCC

Személyes küldetésem: „Embereket kapcsolok össze önmagukkal és egymással.”

Közgazdasági diplomásként 14 év kereskedelmi és befektetési banki tapasztalatot szereztem. Vállalatértékelést oktattam a Budapesti Közgazdasági Egyetemen és a Bankárképző Központban. Jelenleg két tőzsdei cégnél van választott tisztségem: a Graphisoft Part Igazgatóságának tagja és a Duna House FB tagja vagyok. Ezzel párhuzamosan társalapítója vagyok az Önazonos Vezető Műhelynek, amelynek keretén belül végzett coachként / szervezetfejlesztő szupervízorként a pszichológiát és üzleti tudást egyesítem holisztikus szemlélettel egyének, csapatok és szervezetek fejlesztésében. Bognár Nándorral együtt fejlesztettük ki a Csapatkártya komoly társasjátékunkat, amely elnyerte a Magyarországi Coach Szervezetek Szövetsége Év coach eszköze – 2020 díját.

Az ICF Vállalati Klub rendezvényeinek, a Bátor Vezetők sorozat házigazdája: Szabó Gabi, MCC

Az ICF akkredtitációjában az elsők között lett Master Certified Coach. A Watson Coach Iskola alapítója és oktatója. Cselekvésorientált szakember, módszertanát a pszichodráma tanulmányaiból építette fel. Több mint 25 éve vezet fejlesztő csoportokat, szervezeti vezetőkkel és szakemberekkel. 2016-tól 2021-ig az ICF Magyar Tagozatának Alelnöke, 2021-től tiszteletbeli Alelnök

Az ICF Vállalati Klub ezen programja 2 CCE (Continuing Coach Education) pontot ér.

A rendezvény ingyenes, nyitott, de regisztrációhoz kötött!

Időpont: 2021. május 26. 16.00–18.00

Helyszín: Zoom meeting