Immár harmadik alkalommal szervez önálló konferenciát az ICF Magyar Tagozata a Nemzetközi Coaching Hét alkalmából. Az Önreflexió c. konferencián május 17-én a Telekom székházban három párhuzamos szekcióban hallgathatunk előadásokat a coach, az ügyfél és a szervezet önreflexiójáról. Idén először nemzetközi előadóktól angol nyelven is hallgathattok előadásokat.

A szakmai nap minden coach számára immár kötelező program, 3 szekcióban 12 workshop illetve előadás garantálja a szakmai fejlődést, melyekért 5 CCEU pont szerezhető.

A konferencia, amely a Nemzetközi Coach Hét kiemelt eseményeként a coaching szakma csúcstalálkozója, egyúttal a képzőhelyek seregszemléje is. A konferencia programot szakmai Kiállítás egészíti ki, ahol a részt vevő coachok, szervezetfejlesztők, trénerek számára mutatják be képzéseiket, szolgáltatásaikat és termékeiket kiállítóink. A programban és a kiállítók között a legfontosabb hazai és nemzetközi coach iskolákkal találkozhatnak a résztvevők.

Az egész napos konferencia számos bemutatkozási lehetőséget ad a programban és a közösségi terekben a szakmai képzések, segédeszközök és kiadványok bemutatására.

A kiállítókat május 14-ig regisztráljuk, várjuk érdeklődésüket a kommunikacio@coachfederation.hu címre.

Mutasd meg magad - légy te más, mint a többiek!